Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Sabiedrībā zināma persona aklāti par savu unikālo seksuālo iespēju: nekas līdzīgs nav iespējams

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Aleksandrs Sokolovs

Portāls «Apollo», sadarbībā ar izdevniecību «Kontinents» aicina tevi piedalīties erotisko stāstu konkursā! Uzraksti savu erotisko stāstu, atsūti to uz «Apollo» redakciju (dzive@apollo.lv), mēs to publicēsim portālā. Trīs labāko stāstu autori iegūs E. L. Džeimsas romānu «Grejs».

Vairāk par konkursu un balvām lasi šeit!

Publicējam konkursa darbu, kuru mums atsūtīja Aleksandrs Sokolovs. Esam saglabājuši autora rakstības stilu.

Mana pirmā jaunava

Šis ir mans pirmais stāsts, kurš satur diezgan detalizētu seksuālo darbību aprakstu. Tāpēc, ja esi puritānis, lūdzu nelasi tālāk. Ja es izlasītu šādu stāstu, kad man bija 16, tad es pieļautu daudz mazāk kļūdu...

Pēc stāsta par Leldi man iepatikās šāds dvēseles ekshibicionisms. :)

Tas, par ko es rakstu, notika pavisam nesen – mazāk nekā mēnesi atpakaļ. Visas atmiņas vēl ir ļoti svaigas un domas par to, kas ir bijis, patīkami kutina manu sirdi. Galvenā varone ar prieku atļāva man padalīties ar visām detaļām, ieskaitot viņas īsto vārdu, un es ar vēl lielāku prieku to izdarīšu.

No vienas puses, es nevaru sūdzēties par seksuālas pieredzes trūkumu, bet no otras puses- viss, ko esmu darījis un visi mani eksperimenti ir saistīti tikai ar sieviešu emocijām un akcentēti uz draudzenes baudu. Es ļoti lepojos ar to, ka veselas 3 sievietes pateicoties man, uzzināja kā ir sajust orgasmu. Tāpēc mana pieredze ir reāli vienpusīga. Bet mani tas ļoti apmierina, jo man ir neaprakstāmi labi, kad es zinu, ka manai partnerei ir fantastiski forši. Nu bet tā laikam ir katram vīrietim.

Seksuāli man patīk sievietes apmēram mana vecuma. Jo sekss man nevar būt bez jūtam, bet jūtas nevar būt bez interesantas komunikācijas.

Vienmēr ir bijusi viena lieta, kuru man gribējās, bet kura mani ļoti mulsināja. Es vēl nekad nevienai meitenei neesmu bijis pirmais. Tomēr man ir 32 gadi un ar katru nākamo gadu iespēja satikt nevainīgu meiteni kusa kā lāsteka aprīlī. Speciāli un apzināti meklēt jaunavu es negribu. Sekss nav ne primārā, ne sekundārā lieta manā dzīvē. Bet tikai mēnesi atpakaļ liktenis tomēr piespēlēja man unikālu iespēju.

Man uzrakstīja Ieva, smuka jauniete - grib atnākt uz Privātu fotosesiju. Tā ir viena modele no aģentūras – es viņu pagājušogad fotografēju modes žurnālam. Klasiska aģentūras modele – taisni gaiši mati, gara, tieva, naivas acis, nerunīga un 17gadīga. Toreiz, kad bija modes fotosesija, apkārt staigāja vēl 4 modeles, stilisti un vizāžisti. Es pat neiegaumēju kā viņu sauc.

Uz Privātam fotosesijām ļoti reti pierakstās 18 gadīgas meitenes. Jābūt nopietnam iemeslam, lai viņa iztērētu naudu nevis kleitiņām, kurpītēm un smaržām. Viņas motivācija mani pārsteidza – viņa gribēja iemūžināt savu kailo ķermeni, kamēr viņa vēl ir «tīra». Kad viņa to teica, es pat uzreiz nesapratu, par ko iet runa. Izrādās, ka viņa grib gaumīgās, viegli erotiskās bildēs iemūžināt savu nevainību. Ideja man patika un es ar lielāko prieku piekritu.

Kā parasti pirms fotosesijas mēs ilgi runājam. Kaut viņa ir ļoti jauna, viņa nav ne naiva, ne virspusīga – bet ļoti interesanta un dziļa personība. Viņai arī nepatīk alkohols un nepatīk tusēt. Ieva maz komunicē ar saviem klasesbiedriem un vispār ir diezgan autiska.

Pēc fotosesijas mēs vēl vienu reizi satikāmies, kad viņa atnāca pēc bildēm. Nezinu, kas Ievai bija tāds magnētisks, bet mani vilka pie viņas. Ļoti, ļoti vilka. Ievai arī bija kaut kāda, knapi pamanāma simpātija pret mani. Vakaros mēs bieži ilgi sarakstījāmies par visādam blakus-seksuālam tēmām. Bet zinot, ka viņa ir nevainīga, es ļoti negribēju viņu samulsināt.

Pateicoties šai sarakstei, mēs ar Ievu satuvinājāmies. Viņa man pamatīgi atvērās, un mums abiem bija sajūta, ka pazīstam viens otru jau daudzus gadus. Noteikti komunikācija ar puisi, kurš ir par 13 gadiem vecāks, viņai bija daudz interesantāka nekā ar saviem vienaudžiem.

Viņa man ļoti patika un es daudz domāju par Ievas nevainību. Man bija tik pretīgi iztēloties, ka to darīs ar viņu kāds rupjš un nemākulīgs klasesbiedrs vai ārzemnieks, kurš piebērs kaut ko glazē naktsklubā. Es savās paranoidālās fantāzijās iztēlojos tikai vissliktākos variantus.

Nākamajā dienā es atklāti parunāju ar viņu par to. Ievas atbilde mani dziļi šokēja un vienlaicīgi patīkami pārsteidza. Ieva pastāstīja, ka lēnam viņai veidojas attiecības ar vienu puisi kurš par 2 gadiem vecāks. Agri vai vēlu ar to puisi viņa pārgulēs. Bet Ieva ir perfekcioniste. Viņa netic, ka 20 gadīgais čalis ir ideālais variants priekš pirmās reizes. Viņa zina, ka to reizi atcerēsies visu mūžu un tai reizei jābūt absolūti perfektai. Viņa teica, ka ļoti kautrējas ar mani par to parunāt, bet viņa vēlas, lai tieši es būtu viņas pirmais vīrietis. Viņa jau man ļoti uzticas un pastāstīja, ka vairāk nekā gadu meklē pietiekoši labu kandidatūru šai lomai.

Protams, man bija nereāli patīkami, ka viņa izvēlējās mani. Bet no otras puses, es apmulsu. Es neesmu nekāds seksa dievs un man nekad nebija pieredzes ar nevainīgu meiteni. Es bieži domāju par to, bet nekad vēl nebiju darījis. Tā pirmā pieredze, kura man bija 17 gadu vecumā, bija ļoti neveiksmīga. Es nolēmu ļoti labi sagatavoties – lai Ievai tas būtu piedzīvojums, kuru viņa atcerēsies visu mūžu.

Bija tikai viens būtisks šķērslis. Man jau vairākus mēnešus ir attiecības. Es apsolīju savai draudzenei, ka man nebūs slepena seksa ne ar vienu citu meiteni. Tāpēc es pat nezināju kā rīkoties. Gandrīz jau samierinājos, ka atkal nāksies melot, ka atkal es jutīšu kā man parādīsies mazie velna radziņi, acīs parādīsies viltīgais smaidiņš, un es konvertēšos par slikto pusi. To es negribēju.

Viena no lietām, par ko es tik ļoti mīlu savu draudzeni – tas ir par to, ka viņa ir ļoti saprotoša. Viņa pazīst manu dvēseli, pat labāk nekā es pats. Es visu izstāstīju un pēc garam sarunām mēs nolēmām izdarīt visu trijatā. Pieredze trijatā mums jau bija vairākas reizes, bet šis ir ļoti īpašs gadījums. Citas meitenes klātbūtne varēja palīdzēt, bet vārēja arī kaitēt Ievai. Uzreiz no telefona es uzrakstīju Ievai jautājumu par variantu kopā ar manu draudzeni. Brīnums, bet viņa uzreiz akceptēja.

Pienāca mana supersestdiena. Varbūt esmu pārāk pedantisks, bet man patīk visu saplānot. Man patīk, kad viss notiek tā kā es iecerēju. Es gribēju panākt, lai abas meitenes fiziski nogurtu, tāpēc izdomāju aktivitāti svaigā gaisā. Visu rītu mēs pavadījām pie Siguldas Tarzāna parkā. Bija auksti, mazliet smidzināja lietus. Meitenes pamatīgi nogura un nosala. Tas bija tas, ko es gribēju.

Braucot atpakaļ uz Rīgu, apēdām dažus saldus proteīna batoniņus, lai negribētos ēst, bet lai vēders nebūtu pilns. Kad atbraucām pie manis, es piedāvāju meitenēm uzreiz ieiet siltā dušā, lai sasildītos ;) Tā kā meitenes pamatīgi nosala, mans plāns nostrādāja perfekti! Ieva un mana draudzene bez mazākām šaubām novilka drēbes un jau sildījās zem maigām ūdens lāsītēm. Pēc sekundes es viņām pievienojos. Man ir milzīga trīstūrveidīga vanna – tāpēc trim cilvēkiem tur vietas bija pietekoši daudz.

Tāda kopīga mazgāšanās it kā nav nekāds baigi seksuālais process, bet tas ļoti satuvina cilvēkus. Mēs vairs absolūti nekautrējāmies viens no otra un Ievu vairs nemaz nemulsināja fakts, ka blakus ir uzbudināts vīrietis un mazpazīstama simpātiska sieviete ;)

Es biju nereāli laimīgs par to, ka starp meitenēm ir izveidojis ļoti labs psiholoģiskais kontakts. Bez tā vispār nekas nesanāktu. Es no sirds centos, lai Ievai būtu tā saucamā «unikalitātes sajūta». Lai viņa justu, ka ir īpaša un ka mēs ļoti rūpējamies par viņu. To nebija grūti panākt, jo es tiešām vēlējos, lai viņa šodien būtu kā karaliene. Lai tā būtu Ievas laimīgākā diena!

Es ļoti piedomāju pie atmosfēras. Tā vispār ir ļoti būtiska daļa komunicējot ar sievieti. Šovakar apartamentos visur bija pustumsa. Vannasistabā man ir sirreālistiska zila diožu gaisma – tie kuri ir redzējuši, zina par ko iet runa. Bet citās istabās bija erotiskas sarkanas lampas un maiga sveču gaisma. Dienu pirms es palūdzu, lai apkopēja īpaši iztīra katru stūrīti – lai dzīvoklis izskatās sterils, kā pēc remonta. Nekādu lieku mantu un absolūta kartība. Plauktos un uz galdiem vāzes ar ziediem. Sieviešu maigās pēdiņas grimst mīkstos paklājos. Reibinoša muskata vīraka smarža piepildīja visas telpas.

Cik iespējams, sagatavojos arī pats. Mans piedzīvojums ar Ievu notika apmēram tad, kad bija uzņemta mana profila bilde – es jau biju labā fiziskā formā. Lai justos pārliecinošāk, es gribēju arī izskatīties tā, it kā mani vakar nopirka veikalā. Biju frizētavā un vēlāk noskuvu matiņus arī visās citās vietās. Īsi nogriezu un novīlēju nagus un ar kaut-kādu poraino akmeni apstrādāju pēdas – lai būtu maigas ka desmitgadīgai meitenei. Bija sajūta, ka es gatavojos lidojumam uz kosmosu, vai savām bērēm.

Dušā mēs jau pamatīgi uzbudinājāmies, bet vairāk smējāmies un jokojām nekā darījām kaut kādas seksuālas darbības. Tādā piepaceltā noskaņojumā mēs trijatā aizgājām uz guļamistabu. Tā ir tik patīkama sajūta, kad, pēc dušas ar mazliet mitru ķermeni, apgulies siltā gultā. Svaigi mazgātai un izgludinātai gultasveļai ir īpaša smarža un šarms. Man personīgi tā sajūta asociējas ar bērnību. Es iepriekšējā dienā piepirku vairāk spilvenus, lai Ieva justos ka ligzdiņā.

Tad es gribēju, lai viņa nomierinās un atslābinās. Ieva apgūlās uz vēdera, un mēs ar draudzeni sākam viņu masēt. Laikam interesanta sajūta, kad Tevi masē četras rokas un Tu nevari saprast kura roka kam pieder. Tā bija parasta atslābinoša masāža bez pieskārieniem pie visādām jūtīgām vietām. Kaut. lai viņa sajustos seksīgāk, es mazliet paslīdēju viņai pa muguru un pa dibenu ar savu ķermeni, lai viņa sajustu cik ļoti es viņu gribu :)

Maigi apgriezu viņu uz muguras. Gaismas bija ļoti mazs un es redzēju tikai sveču atspīdumus uz viņas eļļainā ķermeņa. Ievas krūšu galiņi izskatījās tā, it kā viņai būtu auksti, bet viņai bija drīzāk karsts. Pēdējā laikā man ļoti patīk masēt sievietes. Tas no vienas puses ir ļoti seksuāli, bet no otras- diezgan nevainīgi. Es speciāli, masējot viņai krūtis, biju ļoti tuvu krūšu galiem ar pirkstiem ,bet tā arī nepieskāros tiem. Arī starp kājām - mani pirksti slīdēja pa gurnu iekšpusi un akurāti pārslīdēja uz vēderu, veikli apbraucot viņas īpašas vietiņas. Viņa visu laiku gaidīja, kad es pieskaršos pa īstam, bet es nesteidzos.

Negribēju, lai priekšspēle būtu pārāk ilga un Ieva aizmigtu. Tad es pārgāju pie aktīvākām darbībām. Neko īpaši oriģinālu es nedarīju – visādi skūpsti un glāsti. Tā kā Ieva jau bija pilnīgi atslābināta, mans nākamais mērķis bija maksimāli viņu uzbudināt. Tā kā es biju kopā ar draudzeni, tas process gāja efektīgāk nekā parasti. Kamēr meitenes skūpstījās savā starpā, es noslīdēju lejā un turpināju viņu skūpstīt tur. Ieva ritmiski kustināja gurnus un klusi elsoja. Es iegāju tādā azartā, ka notika tas, ko es nebiju paredzējis. Negaidīti es sajūtu kā viņas vagīna sāka pulsēt un elsoja viņa jau stipri skaļāk – viņa beidza.

Tad mums nācās paņemt nelielu pauzi. Pa šo laiku Ievai bija interesanti pavērot. kādas darbības mēs darījām kopā ar draudzeni. Es neiedziļināšos detaļās, bet Ievu tas ietekmēja ļoti uzbudinoši.

Kaut mēs visi jau ļoti iekarsām, Ievai vienalga bija mazliet bailes no domas, ka loceklis ieies viņai iekšā un viņai varētu sāpēt. Es rēķinājos ar to un izdomāju viltīgu plānu. Es teicu Ievai, ka mums nav obligāti tas jādara tieši šodien. Mēs varam padarīt visu ko, bet lai īstais un pilnvērtīgais kontakts būtu kādā citā dienā. Un kā pieradījumam es mazliet paslīdēju ar locekli viņai apkārt klitoram un pa lūpiņām. Visādam gadījumam es izspiedu tur reāli daudz lubrikanta. Pēc dažām minūtēm viņa jau pierada pie tā, ka viņa jūt manu locekli sev ļoti tuvu. Gandrīz iekšā. Es skūpstīju viņas krūtis un mazliet spiedu locekli vagīnas virzienā. Bet tā, lai viņa nejustu, ka es tūlīt būšu iekšā.

Ievai bija ļoti interesanta sajūta, kad es ar locekli slīdēju pa viņas vagīnas ieeju, bet draudzene skūpstīja viņai klitoru. Tās ir tādas neparastas emocijas, kad viņai ir ļoti patīkami, bet īsti nevar saprast, kas konkrēti viņai tur notiek.

Tā nebija ērtākā poza un man sāka sāpēt kājas. Mēs atgriezāmies standarta misionāru pozā. Es akurāti slīdēju ar locekli pa Ievas jutīgākajām ķermeņa daļām tur lejā. Tur viņai viss jau bija tik slidens un tik silts, ka es ar galviņu to varēju perfekti sajust. Mans loceklis palika tik jūtīgs, ka ja, tur būtu kāds uzraksts ar braila rakstā, es to spētu nolasīt. Es sajutu viņas šauro vagīnu un biju gandrīz iekšā.

Tas bija tik nereāli uzbudinoši, kad mana draudzene un Ieva kaislīgi skūpstījās lūpās. To nevar ne aprakstīt, ne salīdzināt ne ar ko. Mans pulss paātrinājās, es sāku elpot biežāk. Es vairs nevarēju sevi bremzēt. Maza kustība ar gurniem un es biju Ievai iekšā. Es iegāju dziļi un apstājos. Ieva aizelsās un aizturēja elpu uz mirkli. Es ļoti uztraucos, vai viņai bija sāpīgi vai nē. Ieva ar puspavērto muti skatījās uz mani. Tad viņas seja atdzīvojās, skatiens palika ļoti silts un viņa maigi pasmaidīja. Tas viss aizņēma tikai kādas desmit sekundas, bet man no tā stresa un uztraukuma jau vairs nekas nestāvēja un es viegli izslīdēju no viņas ārā.

Es apgūlos Ievai blakus un apsedzu ar mīkstu segu visu mūsu kompāniju. Ieva gulēja pa vidu. Mēs veselu stundu nepiespiesti norunājam – draudzene stāstīja mums par savu pirmo reizi, kura nebija tik veiksmīga un patīkama. Mazliet tā pagulējušas, meitenes atkal aizgāju uz dušu, jau atsevišķi no manis. Kad viņas izgāja mēs vienlaicīgi sajutām, ka nenormāli gribam ēst. Iekāpām mašīnā un aizbraucām uz Tokio paēst suši.

Nedomāju, ka šogad ar mani var notikt kaut kas, kas varētu konkurēt ar šo gadījumu pēc emociju spilgtumu un seksuālas enerģijas blīvuma! Es varu teikt, ka šī epizode viennozīmīgi man bija svarīgāka un nozīmīgāka nekā mana personīgā pirmā reize. Mana pašapziņa nereāli pacēlās un es joprojām staigāju ar stulbu smaidu, kad iedomājos par šo vakaru!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu