Atklājas pārsteidzoša informācija par Bejonses un Jay Z attiecībām (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix

Klajā nākusi amerikāņu rakstnieka Džeja Rendija Taraboreli (J Randy Taraborrelli) biogrāfiskā grāmata par dziedātāju Bejonsi. Grāmatas ietvaros klajā nākusi pārsteidzoša informācija par Bejonses un Jay Z attiecībām. Izrādās, ka 2005.gadā abi bija izšķīrušies.

Grāmatā publicēta informācija, ka populārā dziedātāja Bejonse 2005.gadā izšķīrusies no Jay Z, jo reperim bijis romāns ar barbadosiešu dziedātāju Riannu.

2005.gadā, kad Rianna laida klajā singlu «Pon De Replay», Bejonse un Jay Z palīdzējuši tolaik 17 gadus vecajai dziedātājai gūt ievērojamu popularitāti. Līdz ar populārā singla iznākšanu, bulvārpresē parādījās baumas, ka reperis Jay Z krāpis Bejonsi ar Riannu. Lai arī sākotnēji tika uzskatīts, ka šīs baumas izplatīja Riannas sabiedrisko attiecību speciāliste, Bejonse tā neuzskatīja.

Biogrāfijā atklājies, ka arī pēc tam, kad Bejonse un Jay Z atkal bija kopā (abi bija šķīrušies apmēram gadu), reperis turpinājis satikties ar Riannu. Attiecības ar citām sievietēm viņš pārtraucis vien tad, kad saderinājies ar Bejonsi.

Pāris apprecējās 2008.gadā, bet 2012.gada janvārī pasaulē nāca mūziķu meita.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu