Kravas automašīnas, kas taranēja riteņbraucēju grupu, šoferis aizturēts (70)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Kravas automašīnas vadītāju no Polijas, kurš šodien pie Garkalnes ietriecās riteņbraucēju grupā, pagaidām paturēs policijas īslaicīgās aizturēšanas izolatorā, aģentūrai LETA pastāstīja Valsts policijas pārstāvis Toms Sadovskis.

Aizturētais šoferis ir 1966.gadā dzimis Polijas iedzīvotājs. Patlaban notiekot visas procesuālās darbības, un šoferis ar tulka palīdzību tiekot pratināts.

Līdz brīdim, kamēr tiks piemērots drošības līdzeklis, šoferis tiks paturēts policijas izolatorā.

Jau ziņots, ka šodien uz Vidzemes šosejas Garkalnē, kravas automašīnai «Scania» saduroties ar vieglo automašīnu «Opel Vectra», tā pēc sadursmes ietriecās vairākos velosipēdistos - aptuveni desmit bērnos, kuri bija devušies treniņa braucienā.

Policija notikuma vietā noskaidroja, ka, braucot virzienā uz Siguldu, kāda kravas automašīna ieskrēja vieglajā automašīnā, kas pēc sadursmes ietriecās vairākos velosipēdistos. Kravas auto šoferis nav bijis iereibis.

Negadījumā seši no cietušajiem ir ar vidēji smagām un smagām traumām. Bērnu klīniskajā universitātes slimnīcā nogādāti četri bērni, kuru stāvoklis vērtējams kā vidēji smags vai smags. Jaunieši guvuši traumas, sākot no sasitumiem, beidzot ar kaulu lūzumiem un galvas traumām. Pārējie negadījumā iesaistītie velosipēdisti guvuši sasitumus un nobrāzumus. Viņi nodoti vecāku aprūpē.

Komentāri (70)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu