Divi no Garkalnē cietušajiem no slimnīcas izrakstīti; vissmagāk cietušo vēl operē (61)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Aculiecinieku foto

Divi no Garkalnē cietušajiem velosipēdistiem no Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas izrakstīti, savukārt smagāk cietušo bērnu joprojām operē, informēja Bērnu slimnīcas virsārsts Vilnis Grīnbergs.

Runājot par vēl notiekošo operāciju, Grīnbergs sacīja, ka «kaut kas ir tur izdarīts, kaut kas vēl tiks darīts».

Savukārt Rīgas Austrumu klīniskajā universitātes slimnīcā šovakar vairs nevarēja atbildēt, vai kāds no cietušajiem ir izrakstīts no slimnīcas. Jaunākā informācija gaidāma rīt.

Jau ziņots, ka sešus no Garkalnē cietušajiem velosipēdistiem Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) mediķi nogādāja slimnīcā. Vēlāk slimnīcās tika nogādāti vēl divi cietušie, vienu no viņiem uz ārstniecības iestādi aizveda māte.

Kā ziņots, šodien uz Vidzemes šosejas Garkalnē, kravas automašīnai «Scania» saduroties ar vieglo automašīnu «Opel Vectra», tā pēc sadursmes ietriekusies vairākos velosipēdistos - aptuveni desmit bērnos, kas bija devušies treniņa braucienā.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijas preses pārstāvis Toms Sadovskis, braucot virzienā uz Siguldu, kāda kravas automašīna ieskrēja vieglajā automašīnā, kas pēc sadursmes ietriecās vairākos velosipēdistos. Vieglā automašīna bijusi pavadošā automašīna velosipēdistu grupai.

Par notikušo ir sākts kriminālprocess, un tiek skaidroti negadījuma apstākļi.

Komentāri (61)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu