Novērtē viņu stilu! Sabiedrībā zināmi ļaudis ierodas «Riga Fashion Week» (50)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Vakar, 26.oktobrī Rīgā sākās viens no lielākajiem modes pasākumiem Baltijas reģionā «Riga Fashion Week», uz kuru kā ierasts ieradās arī sabiedrībā zināmi ļaudis savos modīgākajos tērpus.

«Riga Fashion Week» atklāšanas pasākuma norisinājās Latvijas Nacionālajā bibliotēkā, kur bija iespēja baudīt muzikālus priekšnesumus no Aminatas, dīdžeja «Monsta» un dīdžeja «Chris Cherry», kā arī ar jaunākajām kolekcijām apmeklētājus iepazīstināja savā starpā ļoti atšķirīgi dizaineri - «QooQoo», «ArtJam» un «INCH2».

Rīgas modes nedēļas šā gada rudens sesija saskaņā ar starptautiskajiem standartiem tiks veltīta modes dizaineru 2016.gada pavasara-vasaras sezonas kolekcijām. Nedēļas garumā savas jaunākās 2016.gada pavasara/vasaras kolekcijas prezentēs vairāki modes mākslinieki no Latvijas un ārzemēm, bet ārpus skatēm modes interesentiem tiks piedāvāti dažādi informatīvi un izklaidējoši pasākumi.

«Riga Fashion Week» norisināsies no 26. līdz 31.oktobrim.

Komentāri (50)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu