«Dzelzs vilks» publicē gaidāmā albuma pirmo singlu «Tu vilki nakti» (9)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

29.oktobrī latviešu rokgrupa «Dzelzs vilks» nodod klausītājiem jaunu singlu - dziesmu «Tu vilki nakti», kas ir pirmais vēstnesis no grupas jaunā studijas albuma, informēja grupas menedžere Aija Kaukule.

«Dzelzs vilka» jaunais ieraksts, kam dots nosaukums «Perfekta rītdiena», nāks klajā gada nogalē.

«Ir sajūta, ka «Dzelzs vilka» jaunākā, pēc skaita jau 13., studijas ieraksta stāsts varētu sākties tieši tā - ar, iespējams, liriskāko dziesmu no gaidāmā albuma, vēl atstājot noslēpumā gaidāmās plates raksturu. «Tu vilki nakti» ir albuma jaunākā dziesma, ieskaņota šī rudens sākumā. Šajā stāstā ir kaut kas no vasaras brīvības un siltuma, un reizē kaut kas neizbēgami skumjš, kas pavada visas lietas, kas aiziet,» par dziesmu saka tās autors Juris Kaukulis.

Dziesmas «Tu vilki nakti» ierakstā piedalījušies «Dzelzs vilka» mūziķi - vokālists un ģitārists Juris Kaukulis, taustiņinstrumentālists Kaspars Tobis, bundzinieks Mārcis Judzis un basģitārists Kārlis Alviķis.

«Tu vilki nakti» ir viena no «Dzelzs vilka» gaidāmā albuma 11 kompozīcijām - tās pirmoreiz grupas vēsturē ieskaņotas ieraksta producenta Ginta Solas ārpilsētas studijā «Eli». Albums «Perfekta rītdiena» gada nogalē nāks klajā mūzikas izdevniecības «Upe tuviem un tāliem» paspārnē.

«Perfekta rītdiena» būs jau 13.grupas «Dzelzs vilks» studijas albums. «Dzelzs vilka» iepriekšējais studijas albums «Dzīvnieks pilsētā» nāca klajā 2011.gadā, saņemot Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvu kā labākais roka albums.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu