Policija vēršas pie Garkalnes smagās avārijas aculieciniekiem (122)

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Policija lūdz atsaukties satiksmes negadījuma Garkalnē, kur nedēļas sākumā cieta riteņbraucēji, aculieciniekus, aģentūra BNS uzzināja Valsts policijā (VP).

Vēstīts, ka šā gada 26.oktobrī pulksten 11:11 Garkalnes novadā, autoceļa Rīga-Veclaicene 23.km Siguldas virzienā notika ceļu satiksmes negadījums, kur kravas automašīna «Scania» ar puspiekabi, izraisīja sadursmi ar priekšā braucošo vieglo automašīnu «Opel», kas pavadīja riteņbraucēju treniņu grupu. Ceļu satiksmes negadījuma rezultātā miesas bojājumus guva 12 personas.

Vadītājam no Polijas Mihalam Jablonskim, kurš ietriecās bērnos, Rīgas rajona tiesa trešdien kā drošības līdzekli piemērojusi apcietinājumu. Precīzus Garkalnes negadījuma iemeslus policija noskaidros izmeklēšanā, jo pilnīgas notikumu gaitas rekonstruēšanai būs nepieciešami ekspertu slēdzieni.

Ar tulka palīdzību Jablonskis skaidroja, ka nožēlo notikušo. Viņš nevēlējās runāt par to, kā negadījums noticis. Jablonskis norādīja, ka ir šoferis ar stāžu. Autovadītājam Polijā pašam ir divi bērni - dēls un meita.

Savukārt Rīgas Austrumu klīniskajā universitātes slimnīcā (RAKUS) pēc avārijas Garkalnē nogādātie jaunieši ir izrakstīti no Traumatoloģijas un ortopēdijas klīnikas un devušies mājās, aģentūrai BNS pastāstīja RAKUS pārstāve Inguna Potetinova.

Komentāri (122)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu