6 aktuālas rudens modes tendences, kuras jāzina arī tev! (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Auksts laiks nudien nenozīmē to, ka mode ir pazudusi. Rudens pienācis vēja spārniem un ir pienācis laiks domāt par to, kā gaumīgi ģērbties un izdaiļot sevi tā, lai vienmēr būtu silti. Ar virtuālo iepirkšanās tūri piedāvājam jums sešas rudens modes tendences, kuras šosezon ir aktuālas un svarīgas!

Foto: Ekrānuzņēmums

Klasiski melnais ar sievišķības simbolu

Rudens vienmēr mums liek garderobē ieviest tumšākās krāsas, tomēr nevar aizmirst par to, ka arī rudens ir laiks, lai tu ziedētu! Klasisko melno rudens trenci papildini ar kleitu ziedu rakstā. Ziedi vienmēr ir bijis sievišķības simbols. Vīriešiem joprojām aktuālas ir sportiskā stila jakas, amerikāņu futbola stila jakas – šis stils ir mūžīgs!

Atsvaidzini lietderīgi silto

Viena no globālajām tendencēm ir skaisto apvienot ar lietderīgo. Neaizmirsti, ka tu vari izskatīties eleganti un reizē komfortabli. Papildini savu apģērbu ar patīkamām un siltām jaciņām, ko atsvaidzini ar aksesuāriem. Smilšu brūnais, karija dzeltenais, pelēkais, īstie toņi, uz kuru fona izcelsies tieši tu!

Mazas viltības tevi izceļ kā personību

Ir svarīgi vienmēr iet kopsolī ir jaunākajām tendencēm, bet ne vienmēr mums vajadzētu vērst uzmanību uz modes atšķirīgajām izpausmēm. Prasme apvienot augstas kvalitātes, laba piegriezuma apģērbus ar akcentiem, kas izceļ tevi kā personību. Moderna sieviete neaizmirst arī klasiska piemēra elementus savā garderobē. Ierastais kostīms tiek papildināts ar liela izmēra kaklarotu, viens akcents spēj radīt tērpam citu noskaņu. Kleitas, kuru sānu ielaidumā ir redzama cita krāsa vai faktūra, vizuāli slaidina tavu augumu!

Stils tavām ambīcijām!

Tavam tērpam vienmēr ir jābūt reizē arī piedzīvojumam! Jūties seksīgi, pārliecināti, stilīgi, izbaudi komfortu un kvalitāti. Atpazīstamu modes zīmolu ieviešana garderobē tev palīdzēs ieturēt konkrētu stilu, jo katrs zīmols pieturas pie savām dizaineru vadlīnijām. Izkopjot stilu, tu atradīsi zīmolu, kas atbilst tavām ambīcijām. Kvalitatīvas džinsa auduma bikses, kopā ar svīteri, ko papildina aksesuāri kā smalks lakatiņš, būs ērts un gaumīgs komplekts tavām ikdienas gaitām. Virsjakas ar kažokādas apkaklēm joprojām turpina savu uzvaras gājienu. Atceries to gatavojoties vēsākam laikam!

Papildini džinsu ar sievišķīgo

Izvēlies apģērbu, kas ilustrē modernu, izsmalcinātu stilu, vienlaikus paliekot uzticīga tīrajai, dabiskajai un bieži vien minimālajai estētikai. Džinsa audums ir viens no tiem, kas to pauž vislabāk. Augstas kvalitātes džinsa apģērba bikses, papildinātas ar sievišķīgu un gaisīgu blūzi sievietei. Džinsa auduma bikses, sportiska stila t – krekls vai džemperis vīrieti. Stapētas jakas, tumši zilais, melnais, pelēkais virsjakās un pārējos apģērbos - šo tavā ikdienas komplektā varētu saukt par gaumīgu rudens klasiku!

Arī aksesuāri ir būtiski

Tiem, kas ciena luksusa kvalitāti, elegantu un izsmalcinātu stilu, savu garderobi noteikti jāpapildina ar gaumīgiem un kvalitatīviem aksesuāriem. Jūties izcili ar drosmīgām saules brillēm saulainajās rudens dienās. Vējā plandošas matu cirtas un gaisīgs lakats izcels tavu sievišķību arī rudenī. Izvēlies pamanāmu kleitu, ko kombinē ar melnu mēteli, puszābakiem uz papēža un smailiem purngaliem un pieskaņotu rokas somiņu, tu būsi īsta rudens dieviete!

Rakstā pieminētās stila pērles atradīsiet veikalos Tommy Hilfiger, Monton, Gerry Weber, DENIM DREAM, Calvin Klein, Guess by Marciano. Raksts tapis sadarbībā ar www.latvia360.com.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu