Krievietes skaistākas par latvietēm? 10 gada seksīgākās krievu modeles (196)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Tiek uzskatīts, ka krievu sievietes ir vienas no skaistākajām sievietēm pasaulē, tomēr tas, kurš to izdomāja, iespējams, vēl nebija redzējis latvju daiļavas. Lai nu kā, portāls «The Richest» apkopojis 10 šī gada seksīgākās krievu modeles. Novērtē pats!

 

Vika Faliljeva

Krievu modele Vika Faliljeva (Vika Falileeva) ir dzimusi Sibīrijā. Lai arī šobrīd viņa tiek uzskatīta par vienu no skaistākajām modelēm pasaulē, šāda karjera viņai agrāk nebija ne prātā. Uz kastingu viņa bija ieradusies kopā ar māsu, kura vienmēr vēlējās kļūt par modeli, bet rezultātā - aģentu uzmanības centrā nonāca tieši Vika.

 

#miami

A photo posted by Vika Falileeva (@vikafalileeva) on

 

Emīlija Višņevskaja

Emīlija Višņevskaja (Emiliya Vishnevskaya) šajā sarakstā, iespējams, ir vismazāk atpazīstamā modele, tomēr topa autori norāda, ka par viņas skaistumu un pievilcību šaubu nav. Emīlija pagaidām strādā par modeli kādam spāņu apakšveļas zīmolam.

 

Džia Skova

Džia Skova (Gia Skova) jau 16 gadu vecumā uzvarēja krievu skaistumkonkursā un ieguva supermodeles statusu. Ātri vien pēc tam viņu pamanīja aģenti Eiropā un vēlāk arī Amerikas Savienotajās Valstīs.

 

A photo posted by Gia Skova (@giaskovareal) on

 

A photo posted by Gia Skova (@giaskovareal) on

 

Anna Kurņikova

Lai arī Anna Kurņikova (Anna Kournikova) ir izbijusi tenisiste, topa autori nespēja viņu šajā sarakstā neievietot. Kurņikova piedalījusies vairākās reklāmas kampaņās un projektos, tāpēc arī viņa iekļauta «seksīgāko modeļu» topā.

 

Natālija Vodjanova

Krievu supermodele Natālija Vodjanova (Natalia Vodianova) bijusi prestižā modes zīmola «Calvin Klein» reklāmas seja, līdz ar šo iespēju viņai modes biznesā pavērušās arī daudz citu iespēju.

 

Maša Novoseļova

Krievu modele Maša Novoseļova (Masha Novoselova) strādājusi ar vairākiem prestižiem modes zīmoliem, kā arī izdevumiem. Īpaši atzinīgi tiek vērtēts viņas darbs dažādās fotosesijās, turklāt viņa ir viena no laimīgajām modelēm, kura reklāmā piedalījusies kopā ar seksīgo futbolistu Deividu Bekhemu.

 

Anna Vjalitsjina

Anna Vjalitsjina (Anne Vyalitsyna) tika pamanīta 2000.gadā, kad arī aizsākās viņas modeles karjera. Vjalitsjina strādājusi ar prestižiem modes izdevumiem, kā arī zīmoliem. Nereti viņa piedalījusies arī dažādos populāru mūziķu videoklipos, turklāt neilgu brīdi satikās ar «Maroon 5» solistu Adamu Levinu.

 

A photo posted by Anne V (@annevofficial) on

 

A photo posted by Anne V (@annevofficial) on

 

Nataša Polja

Krievu modele Nataša Polja (Natasha Poly), iespējams, jau redzēta dažādās zīmola «H&M» reklāmas kampaņās, tomēr viņa strādājusi arī ar tādiem zīmoliem kā «Gucci», «Lous Vuitton» un citiem.

 

A photo posted by Natasha Poly (@natashapoly) on

 

Valentīna Zeljaeva

Modele Valentīna Zeljaeva (Valentina Zelyaeva) karjeras laikā bijusi viena no pasaulē pelnošākajām modelēm, turklāt ne bez iemesla. Apburošā modele bijusi redzama uz prestižajiem «Vogue» žurnālu vākiem visā pasaulē, vēl nesen viņa bija arī modes zīmola «Ralph Lauren» reklāmas seja.

 

"The truth will set you free, but first it will piss you off" ??

A photo posted by Valentina Zelyaeva (@valentinazelyaeva) on

 

Irina Šaika

Nav nekāds pārsteigums, ka topa pirmajā vietā ierindojusies tieši Irina Šaika (Irina Shayk). Karjeras laikā viņa bijusi ne tikai žurnāla «Sports Illustrated», bet arī «Victoria's Secret» modele. Gada sākumā Irina izšķīrās no populārā futbolista Krištianu Ronaldu, bet tagad satiekas ar amerikāņu aktieri Bredliju Kūperu.

 

A photo posted by irinashayk (@irinashayk) on

 

A photo posted by irinashayk (@irinashayk) on

Komentāri (196)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu