Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Erotisks stāsts: Viņa man iecirta pliķi...

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Portāls «Apollo», sadarbībā ar izdevniecību «Kontinents» aicina tevi piedalīties erotisko stāstu konkursā! Uzraksti savu erotisko stāstu, atsūti to uz «Apollo» redakciju (dzive@apollo.lv), mēs to publicēsim portālā. Trīs labāko stāstu autori iegūs E. L. Džeimsas romānu «Grejs».

Vairāk par konkursu un balvām lasi šeit!

Publicējam konkursa darbu, kuru mums atsūtīja Indra. Esam saglabājuši autores rakstības stilu.

Mana karstā mīlulīte

Nesaprotu, kas viņai bija noticis. Vai tad es viņu aizvainoju? Kāpēc viņa klusēja visu dienu? Kāpēc neatbildēja?! Mūsu starpā bija tikai draudzība un reiz pa reizei sekss, bet nekas vairāk, nekādu attiecību. Tiesa, viņa bija man ļoti mīļš cilvēks.

Lai nu kā, šovakar viņa man atsūtīja sms: «Mums steidzami jāsatiekas!». Tā nu es tagad skrienu pie viņas, īsti nesaprazdams, kas ir noticis.

Velns, kas tagad notiek? Jau vairāk kā minūti zvanu pie durvīm un viņa never.

Tad beidzot atvēra.

- Klau, kas… - pirmais nāca tveicīgas vasaras nakts aromāts un tad nāca viņa. Meitene, kas nebija redzēta ne svārkos, ne kleitā, tagad stāvēja manā priekšā skaistā melnā mežģīņotā veļā, pirmo reizi savas cirtas palaidusi vaļā par plecu un pirmo reizi arī uzkrāsojusi kārdinoši sārtas lūpas, kas tik ļoti izcēlās uz viņas sniegbaltās sejas. Tā tiešām bija viņa?

Viņa ierāva mani dzīvoklī iekšā, piespieda pie sienas, es nevarēju atraut savas acis no viņas kārdinoši kvēlajām lūpām, kas tik noslēpumaini smaidīja.

-Es tevi gribu. – Viņa nočukstēja man ausī un es sajutu viņas karsto elpu uz sava kakla.

Lai cik apstulbis es arī būtu, manas vīrišķās maņas bija stiprākas, es vēlējos viņu iegūt visdažādākajos veidos. Kamēr es fantazēju par turpmāko scenāriju, viņa mani ieveda guļamistabā un sāka mani izģērbt, pēc katras atpogātās pogas viņa sniedza manai miesai karstu skūpstu un karstākos pietaupīdama ķermeņa vidusdaļai.

Izģērbusi mani, viņa iegrūda mani gultā. Tad beidzot, es vairs nevarēju sagaidīt. Gribēju viņu noskūpstīt, bet viņa man iecirta pliķi. Tas vēl vairāk lika man gribēt viņu. Viņa man sniedza skūpstus visur, kur nebija žēl un nemaz nesteidzās. Viņa izbaudīja katru mirkli būdama man virsū un valdīdama pār mani. Man atlika tikai just viņas piebriedušos krūšu galiņus un kvēlos skūpstus uz savas miesas un ciest saldās mokas.

Brīdī kad es vairs nevarēju, viņa novilka biksītes un iesēdās manā klēpī, piekļāvās man cieši cieši klāt un sāka mani skūpstīt. Bija tik grūti valdīties, bet viņa piespieda manus gurnus, neļaujot man kustēties. Ar acīm es lūdzos viņas žēlastības, viņa tikai smaidīja un neko nedarīja. Un tad viņa sāka šūpoties manā klēpī, ar katru mirkli palielinot tempu līdz maksimumam. Viņa kustējās tā kā nekad, līdz brīdim, kad abi eksplodējām no svētlaimes.

Vēl ilgu brīdi viņa gulēja man virsū un smagi elpoja. Noceldams viņas cirtas, es ielūkojos viņas kvēlajās acīs, viņa ir tik skaista!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu