Čellu trio «Melo-M» Vecgada lielkoncertā pulcēs 50 čellu orķestri (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Rīgas Kongresu namā 30.decembrī notiks jau par tradīciju kļuvušais čellu trio «Melo-M» Vecgada lielkoncerts, kurā gaidāma arī vairāk nekā 50 čellistu orķestra uzstāšanās, informēja grupas menedžeris Kaspars Kukuvass.

Foto: Publicitātes foto

Vecgada lielkoncertā čellu trio «Melo-M» tradicionāli atskatās uz gada laikā paveikto, priecējot klausītājus ar jaunu darbu pirmatskaņojumiem, kā arī atskaņojot visu laiku populārākos skaņdarbus no grupas repertuāra. Tas ieplānots arī šogad, koncerta pirmajā daļā izpildot Kārļa Auzāna oriģinālkompozīcijas no mūzikas programmas «No meža mēs nākam» un citus instrumentālus skaņdarbus.

Lielākais pārsteigums gaidāms koncerta otrajā daļā, kad kopā ar trio čellistiem muzicēs īpaši šim koncertam izveidots ansamblis - «Melo-M Mega-orķestris», kura sastāvā būs vairāk nekā 50 dažādu paaudžu Latvijas čellisti, ieskaitot gan mūzikas skolu audzēkņus un studentus, gan profesionālus mūziķus un seniorus.

«Melo-M Mega-orķestra» izpildījumā Vecgada lielkoncertā skanēs pazīstamākās un klausītāju iemīļotākās kompozīcijas no trio repertuāra - versijas par pasaulē populārām popmūzikas un rokmūzikas tēmām.

Orķestra priekšplānā muzicēs paši «Melo-M» dalībnieki Kārlis Auzāns, Jānis Pauls, Miķelis Dobičins un sitaminstrumentālists Miķelis Vīte.

Koncerts Rīgas Kongresu namā notiks 30.decembrī plkst.19. Biļetes iepriekšpārdošanā var iegādāties «Biļešu paradīzes» tirdzniecības vietās.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu