Danielam Redklifam piešķir zvaigzni Holivudas slavas alejā (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Britu aktierim Danielam Redklifam, kurš ieguva pasaules slavu ar galveno lomu «Harry Potter» («Harijs Poters») filmās, ceturtdien svinīgā ceremonijā atklāja savu zvaigzni Holivudas slavas alejā.

«Pirms dažiem mēnešiem staigāju šeit ar dažiem draugiem. Mani pārņēma godbijība pret to, kādiem vārdiem es pievienošos,» teica 26 gadus vecais aktieris. «Kā britam pirmā asociācija ar Holivudu ir uzraksts kalnā, bet uzreiz pēc tam tās ir zvaigznes.»

Redklifam piešķirta 2565.zvaigzne Holivudas slavas alejā.

Redklifs spēlēja pusaugu burvi astoņās «Harry Potter» sērijas filmās. Viņš ir starp retajiem aktieriem, kas pēc bērnībā sasniegtas slavas turpinājuši veiksmīgu karjeru arī pieaugušā vecumā.

Pēc «Harry Potter» sērijas noslēgšanās Redklifs spēlējis tādās filmās kā «The Woman in Black» un «Kill Your Darlings». Viņa jaunākā kinolente ir «Victor Frankenstein», kurā Redklifs atveido trakā zinātnieka Frankenšteina asistentu Igoru.

Redklifs spēlējis arī Brodvejas izrādēs, tostarp psiholoģiskajā drāmā «Equus».

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu