Daniels Redklifs vairs nevēlas spēlēt Hariju Poteru (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Britu aktieris Daniels Redklifs sacījis, ka vairs nekad nevēloties spēlēt Hariju Poteru, kaut arī sērijā tiek plānota jauna filma un teātra izrāde, vēsta laikraksts «Metro».

26 gadus vecais aktieris atzina, ka būšot «ļoti dīvaini» redzēt citu aktieri lomā, kuru viņš spēlējis desmit gadus.

Nākamgad Londonas teātru rajonā Vestendā tiks uzvesta jauna izrāde par Hariju Poteru, kuras veidošanā piedalās rakstniece Dž.K.Roulinga. «Daudzi man jautā, vai turpināšu viņu spēlēt, taču es vienmēr atbildu noliedzoši. Tādēļ ka esmu to jau darījis,» Redklifs teica amerikāņu televīzijas raidījumā «Watch What Happens Live».

«Taču būs ļoti dīvaini šajā lomā redzēt kādu citu,» piebilda Redklifs.

2000.gadā Redklifs tika atlasīts Harija Potera lomai filmā «Harry Potter and the Philosopher's Stone» («Harijs Poters un filozofu akmens») kopā ar pārējiem galveno lomu atveidotājiem Emmu Vatsoni un Rūpertu Grintu. Filmu sērijas pēdējā daļa iznāca 2011.gadā.

Nākamā gada vasarā Londonā sāks izrādīt «Harry Potter and the Cursed Child» («Harijs Poters un nolādētais bērns»). Tajā būs attēlots pieaudzis Harijs Poters, kurš strādās Burvestību ministrijā. Scenārija veidošanā iesaistījās grāmatu sērijas autore Roulinga.

Nākamā gada rudenī iznāks Harija Potera sērijai radniecīga filma «Fantastic Beasts and Where to Find Them», kurā galveno lomu spēlēs «oskarotais» aktieris Edijs Redmeins.

Pēc Harija Potera sērijas noslēgšanās Redklifs spēlējis tādās filmās kā «The Woman in Black» un «Kill Your Darlings». Viņa jaunākā kinolente ir «Victor Frankenstein», kurā Redklifs atveido trakā zinātnieka Frankenšteina asistentu Igoru.

Redklifs spēlējis arī Brodvejas izrādēs, tostarp psiholoģiskajā drāmā «Equus».

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu