Ķīlnieku krīze Mali: 27 bojāgājušie (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Ķīlnieku krīzē Mali nogalināti 27 cilvēki, vēsta ārvalstu mediji.

Ir ziņas, ka daļu ķīlnieku uzbrucēji atbrīvojuši - viņu vidū ir cilvēki, kuri esot spējuši citēt Korāna tekstus. Policijas operācijas gaitā atbrīvoti vairāki desmiti ķīlnieku.

Kā ziņots, iepriekš avoti drošības dienestos aģentūrai AFP pavēstīja, ka islāmisti Mali galvaspilsētā piektdien iebrukuši viesnīcā «Radisson Blu».

Mali Iekšlietu ministrija informēja, ka pašlaik 87 gūstekņi jau ir atbrīvoti vai arī izkļuvuši brīvībā pašu spēkiem. Brīvībā nokļuvuši arī viesnīcas darbinieki, kas no teroristu ieņemtās ēkas izbēguši pa avārijas izejām.

Ap plkst.18:40 pēc Latvijas laika tika ziņots, ka ķīlnieku viesnīcā vairs nav, taču ēkā ir atrasti 27 bojāgājušie. ANO pārstāvji redzējuši 12 cilvēku mirstīgās atliekas pagrabā un 15 ēkas otrajā stāvā.

BBC iepriekš ziņoja, ka uzbrukumā ir vismaz trīs bojāgājušie un ievainoti divi karavīri. Zināms, ka divi nogalinātie ir Mali pilsoņi, bet trešais ir kāds Francijas pilsonis.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu