Dziedātāja Šineida O'Konora publicē pašnāvniecisku ziņu (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Aizvadītajās brīvdienās īru dziedātāja Šineida O'Konora (Sinead O'Connor) sociālajā vietnē «Facebook» publicējusi pašnāvniecisku ziņu, kura nedēļas nogalē satraukusi daudzus viņas fanus.

«Esmu pārdozējusi,» O'Konora svētdien, 29.novembrī vēstīja savā «Facebook» lapā. «Nav cita veida, kā iegūt cieņu. Es neesmu mājās, esmu viesnīcā ar citu vārdu, kaut kur Īrijā. Ja es nebūtu šo publicējusi, mani bērni un ģimene nekad to neuzzinātu.»

O'Konora ierakstā pauž sašutumu, ka viņa varētu viesnīcā būt mirusi vairākas nedēļas un viņi (ģimene) nekad to neuzzinātu.

Portāls «Billboard» vēsta, ka 48 gadus vecā dziedātāja šobrīd ir atrasta sveika un vesela. O'Konora šobrīd saņem nepieciešamo medicīnisko palīdzību.

Vienu dienu pirms pašnāvnieciskās ziņas publicēšanas O'Konora «Facebook» vēstīja, ka pamet mūziku.

«Mūzika man ir beigusies. Mūzika to izdarīja,» bija vēstīts ierakstā.

2007.gadā Šineida O'Konora intervijā TV vadītājai Oprai Vinfrijai (Oprah Winfrey) atklāja, ka mēģinājusi veikt pašnāvību 33 gadus vecumā. Tiek vēstīts, ka šī nav pirmā reize, kad dziedātāja publicējusi šādas ziņas.

Dziedātājas pārstāvji atteikušies komentēt notikušo.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu