Laikraksts: Kventins Tarantino melojis par cietumā pavadīto laiku (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Amerikāņu laikraksts «The New York Post» apgalvo, ka «oskarotais» kinorežisors Kventins Tarantino esot melojis par 80.gados izciesto cietumsodu, lai paspilgtinātu savu «sliktā puiša» reputāciju.

Tarantino par cietumā pavadīto laiku izteicās 1992.gada intervijā izdevumam «Paris Voice». «Es reiz pavadīju astoņas dienas apgabala cietumā ceļu satiksmes sodu dēļ,» viņš sacīja. «Sākumā domāju, ka tur iegūšu labu materiālu dialogiem. Taču drīz vien sāku apzināties, kāda laika izniekošana tā ir. Pret tevi izturas kā pret dzīvnieku, un to nu neviens negrib.»

«Es esmu bijis cietumā apmēram trīs dažādas reizes tikai ceļu satiksmes sodu dēļ. Man trīs gadu laikā bija sakrājušies vairāki sodi. Beigu beigās mani apstādināja un nosūtīja uz cietumu,» režisors 2000.gadā norādīja biogrāfam Džefrijam Dosonam.

Tarantino apgalvo, ka esot izcietis sodu Losandželosas apgabala cietumā, taču šerifa birojs viņa izteikumus noraidījis. «Losandželosas apgabala šerifa biroja reģistra pārbaude nesniedza nekādus pierādījumus tam, ka Tarantino kungs jebkad būtu ticis ieslodzīts mūsu cietumos,» informēja biroja pārstāvis.

Viņš norādīja, ka Tarantino vienīgais pārkāpums esot 871 ASV dolāra (823 eiro) naudassods par braukšanu bez autovadītāja apliecības 2000.gadā.

Kinorežisors saņēmis ASV Kinoakadēmijas jeb «Oskara» balvas par filmām «Pulp Fiction» («Lubene») un «Django Unchained» («Atsvabinātais Džango»).

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu