Laionels Ričijs ierakstīs dziesmu ar Adeli (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu dziedātājs Laionels Ričijs atklājis, ka ierakstīšot kopīgu dziesmu ar britu zvaigzni Adeli.

Par interneta sensāciju kļuvis video, kurā samontēti abu izpildītāju klipi ar vienādo nosaukumu «Hello». Izskatās, ka Ričijs piezvana Adelei un, kad viņš sāk dziedāt, popmūziķe pārtrauc sarunu.

«Hallo, Adele, vai mani tu meklēji,» Ričijs tviterī citēja savas dziesmas vārdus.

Tagad viņš pārraidei «E!News» apstiprinājis, ka abi mūziķi plānojot sadarbību. «Mēs kaut ko kopīgi darīsim, un darbs gandrīz jau ir sācies,» sacīja Ričijs. «Es gandrīz varu teikt, ka notiek pārrunas, bet tagad viņai ir pašai sava misija - izdot albumu un doties koncertturnejā. Kamēr tas nebūs izdarīts, tikmēr vēl nekas nenotiks.»

Laionels atzinās, ka sākumā esot Adeles hitu noturējis par viņa dziesmas kaverversiju. «Kāds man pateica, ka Adele ierakstījusi «Hello». Es nodomāju, ka jādodas pensijā, viss jau pieredzēts. Taču tad sapratu, ka tas nav mans «Hello»,» atklāja dziedātājs.

«Tā arī sākās saruna,» teica Ričijs. «Laionels un Adele - tā ir vislabākā kombinācija, kāda var būt!»

«Hello» bija pirmais singls no Adeles novembrī iznākušā albuma «25», kas jau sasniedzis vairākus pārdošanas rekordus. Tas ir pirmajā nedēļā pēc iznākšanas ASV tirgū pārdotākais ieraksts, jo nopirkti 3,38 miljoni eksemplāru. Savukārt Lielbritānijā nedēļas laikā pārdoti vairāk nekā 800 000 eksemplāru, kas ir augstākais pirmās nedēļas pārdošanas rādītājs britu mūzikas vēsturē.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu