Miljardieris Abramovičs jauno gadu sagaidīs ar britu karaļnama princesi (63)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Krievu miljardieris Romāns Abramovičs rīko ievērojamu jaunā gada sagaidīšanas ballīti uz savas jahtas «Eclipse». Bulvārprese vēsta, ka šo pasākumu apmeklēs arī Lielbritānijas karalienes Elizabetes II mazmeita, princese Beatrise.

Jaunā gada sagaidīšanas ballīte uz jahtas ir kļuvusi par krievu miljardiera Romāna Abramoviča tradīciju. Plānots, ka miljardieris viesus sagaidīs Senbartelmī Karību jūras salā, turklāt pasākuma ieradīsies arī princese Beatrise.

Kāds britu karaļnamam tuvs avots atklājis, ka Beatrisei ļoti patīk jautrība, kā arī ceļošana kopā ar draugiem un ballītes. Plānots, ka Beatrise pasākumu apmeklēs kopā ar savu draugu Deivu Klārku.

Princese Beatrise ļoti bieži ceļo pa pasauli un atpūšas dažādos kūrortos. Vēl nesen bulvārprese vēstīja, ka Lielbritānijas karalienes mazmeita sev noorganizējusi 10 mēnešu ilgas brīvdienas, kuru ietvaros atpūtās uz greznām jahtām, slēpoja Espenā, apmeklēja Apvienoto Arābu Emirātus, kā arī citas valstis.

Komentāri (63)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu