Igaunijas prezidenta bijusī sieva atklāj jaunu informāciju par abu attiecībām (76)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Postimees/Scanpix

Igauņu laikraksts «Postimees» publicējis interviju ar igauņu bijušo pirmo lēdiju Evelīnu Ilvesu. Intervija uzņemta laikā, kad sabiedrība vēl nenojauta par Igaunijas prezidenta Tomasa Henrika Ilvesa un latvietes Ievas Kupces saderināšanos.

Evelīna Ilvesa intervijas laikā atklājusi, ka, neskatoties uz to, ka viņai un Igaunijas prezidentam ir kopīgi bērni, pēc šķiršanās šī gada aprīlī ar viņu vairs nav kontaktējusies.

3.decembrī Igaunijas prezidents uzstājās kādā Tallinas klubā kā dīdžejs, atskaņojot savas mīļākās rokmūzikas dziesmas. Uz pasākumu viņš ieradās kopā ar Latvijas Aizsardzības ministrijas ierēdni Ievu Kupci. Labdarības pasākuma gaitā abi pievienojās klausītājiem un ļāvās arī kopīgai dejai.

«Ziniet, es nekad iepriekš neesmu redzējusi šo sievieti,» nākamajā dienā pēc abu publiskās parādīšanās Tallinas klubā teica Igaunijas prezidenta bijusī sieva Evelīna, atklājot, ka jūtas laimīga, jo Tomasa dzīve acīmredzot iet uz labo pusi.

Ilvesa piebilda, ka viņas bijušais vīrs šobrīd arī izskatās daudz pievilcīgāk un labāk nekā kādreiz.

«Jā, esmu šķīrusies, bet laimīga,» viņa teic intervijā. «Paskatieties uz prezidentu šodien, viņš staro. Viņš dzīvo aktīvo sociālo dzīvi.»

Lai arī Evelīna Ilvesa atzina, ka joprojām nav īsti tikusi pāri abu smagajam šķiršanās procesam, viņai ir patīkami redzēt savu bijušo vīru laimīgu.

Neskatoties uz to, ka viņa ar bijušo vīru vairs nekontaktējas, Ilvesa atzina, ka viņš ir lielisks tēvs un ar bērniem sazinās regulāri.

Jau rakstījām, ka sociālajā saziņas vietnē «Facebook» neilgi pēc paziņojuma, par Igaunijas prezidenta un Ievas Kupces saderināšanos, Evelīna Ilvesa publicēja savu viedokli par abu attiecību izaugsmi.

«Protams, visiem ir tiesības ticēt, ka «pamests vīrietis ar salauztu sirdi» mazāk kā sešus mēnešus pēc šķiršanās var atkal būt saderinājies. Kā pasakā! Varbūt gluži pretēji, šis stāsts nav tik vienkāršs un īss kā šķiet?» viņa vēstīja «Facebook».

7.decembrī klajā nāca informācija, ka Igaunijas prezidents Tomass Henriks Ilvess saderinājies ar Latvijas Aizsardzības ministrijas ierēdni Ievu Kupci.

1952.gadā dzimušais Ilvess un 1968.gadā dzimusī Evelīna Inta-Lambota, kas pēc laulībām pieņēma uzvārdu Ilvesa, apprecējās 2004.gadā - gadu pēc savas meitas nākšanas pasaulē. Šogad viņi oficiāli izšķīrās. Abiem tā bija otrā laulība. Ilvesam no pirmās laulības ar amerikāņu psiholoģi Meriju Buloku ir 1987.gadā dzimis dēls Lūkass Kristjans un meita Jūlija, kas dzimusi 1992.gadā.

Savukārt Ievas Kupces Valsts amatpersonas deklarācijā nav norādīti bērni, bet Igaunijā baumo, ka viņai ir divi bērni. Turklāt jaunākais ir pusotru līdz divus gadus vecs. Iepriekšējās deklarācijās norādīts dēls Ralfs Jānis Pundurs.

Komentāri (76)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu