Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

«Erots 2016» pārsteidz! Pirmo reizi uz skatuves būs pikants kailās jogas priekšnesums (65)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau 19. un 20. februārī divas seksīgas ungāru draiskules Szilvi un Brigi festivāla «Erots 2016» apmeklētājiem sniegs Latvijas mērogā vēl nebijušu erotisku piedzīvojumu – pikantus kailās jogas priekšnesumus. Festivāla rīkotāji sola, ka pēc šī šova iekarsušas būs ne vien abas draiskules, bet visa publika!

Ja kailās jogas nodarbības fitnesa klubā jau izklausās gana pikanti, tad «Erotā» varēs sajust īstu seksuālās enerģijas «sprādzienu». Piemēram, poza, kad kāda no ungāru daiļavām eleganti aizliks kāju aiz galvas, vienlaicīgi sevi maigi glāstot, būs miljonu vērta! Nemaz jau nerunājot par pikantākām pozām, ko tvirtās un lokanās meitenes, izmantojot savus aprasojušos augumus, demonstrēs duetā.

Lai gan Latvijā kailās jogas nodarbības vēl netiek piedāvātas, īpaši iecienītas tās ir kļuvušas tādās metropolēs kā Ņujorka un Londona, kur iespēja iemācīties pieņemt savu ķermeni un atraisīt seksuālo enerģiju tiek likta augstā vērtē. Tostarp kailo jogu praktizē arī tādas slavenības kā Halle Berija, Gvineta Paltrova, Dženifera Lopesa un Nikolass Keidžs. Kamēr Holivudas zvaigznes to dara aiz slēgtām durvīm kopā ar treneriem, tikmēr parastie mirstīgie vairāk piekopj grupu nodarbības, kur satiekas dažādu izmēru dzimumlocekļi, vagīnas, krūtis un dibeni. Un ko tur kautrēties? Visi taču esam piedzimuši kaili!

Kā zināms, lielākais erotikas festivāls Baltijā «Erots 2016» notiks 19. un 20. februārī Ķīpsalas hallē. Tajā līdzās ungāru daiļavām divas dienas un naktis uz skatuves kāps mākslinieki no Baltkrievijas, Portugāles, Spānijas un Latvijas. Neizpaliks arī plašs mīlas preču klāsts, enerģiskas dejas klubu deju konkursā, nesteidzīga atpūta lounge zonā un trakulīgas izklaides. Ieeja festivālā no 18 gadu vecuma!

Oficiālais «Erots 2016» pre-party naktsklubs «Coyote Fly».

Biļetes uz «Erots 2016» var iegādāties «Biļešu servisa» kasēs visā Latvijā, Ķīpsalas hallē (darba dienās no plkst. 10.00 līdz 16.30) un intīmpreču veikalā «Kupidons plus». Pasteidzies iegādāties biļetes par rekordzemu cenu – tikai 12 EUR, jo, tuvojoties karstajam pasākumam, kā arī pasākuma laikā biļetes kļūs dārgākas!

«Erots 2016» norises laiki:

19. un 20. februāris 18.00–03.00

Komentāri (65)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu