Noskaties! «Mesa/Gacho» prezentē videoklipu singlam «Mieram tuvu» (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Sabiedrības vērtējumam tiek nodots projekta «Mesa/Gacho» otrais singls «Mieram tuvu» ar mūzikas videoklipu. Šo video ir iespējams arī apskatīt «YouTube» pašā augstākajā šajā video vietnē pieejamajā kvalitātē, portālam «Apollo» vēsta projekta autori.

«Lai arī šajā pirmssvētku periodā apkārt valda haoss, ir burzma, uz ielām sastrēgumi un veikalos ir nebeidzamas rindas pēc dāvanām, es domāju, ka katram cilvēkam šis iekšēji ir kluss pārdomu laiks. Neskatoties uz pēdējo gadu siltajām ziemām un līdzi nākošo pelēcīgo slapjdranķi, prāts kļūst mierīgs un cilvēki mēģina saskatīt labo un gaišo sev visapkārt.

Līdzīgi ir ar šo «Mesa/Gacho» skaņdarbu «Mieram tuvu», kurā es aicinu katru paraudzīties uz lietām no gaišās puses,» tā par jauno singlu pārdomā projekta autors Gatis Irbe.

Klipa operators un apstrādes autors ir Ivars Burtnieks, un klips filmēts sadarbojoties ar Latvijas inovatīvo «cable cam» risinājumu «cabled.me» no «Jack.Ed» kompānijas. Mūzikas autors Jānis Šmēdiņš.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu