Tarantīno tiek pagodināts ar zvaigzni Holivudas Slavas alejā (8)

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Holivudas režisors Kventins Tarantīno pirmdien tika pagodināts ar zvaigzni Holivudas Slavas alejā (Walk of Fame) dažas dienas pirms viņa jaunās firmas «The Hateful Eight» nākšanas klajā.

Pasākums notika pie Ķīniešu teātra (Chinese Theatre) Holivudas bulvārī. Pūlim, kas to vēroja, Tarantīno pastāstīja, ka vecāki mēdza viņu vest uz šo slaveno kinoteātri skatīties filmas, starp kurām bija pirmā filma par Džeimsu Bondu «Diamonds are Forever».

«Rinda [pēc kino biļetēm] bija pa visu kvartālu. Mēs stāvējām šajā rindā, un vienu brīdi šajā rindā es stāvēju tieši šeit,» sacīja aktieris, norādot uz viņam veltīto zvaigzni.

«Tāpēc es esmu saucis Holivudu par savām mājām ļoti ilgu laiku pirms tam, kad apmetos tur dzīvot,» teica Tarantīno.

Tarantīno ir ieguvis «Oskarus» par filmu «Pulp Fiction» («Lubene») 1995.gadā un par filmu «Django Unchained» («Atsvabinātais Džango») 2013.gadā. Viņa jaunākā filma «The Hateful Eight» gan ir izpelnījusies vēsu kritikas vērtējumu.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu