Renē Zelvēgere par lomu jau trešajā Bridžitas Džounsas filmā (18)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook/Publicitātes

Pēdējo reizi, kad skatītāji redzēja populāro personāžu Bridžitu Džounsu, viņa sevi dēvēja par «seksa dievieti», bija saderinājusies ar Marku Dārsiju (atveido Kolins Firts) un bija laimīgāka kā jebkad agrāk. Lai nu kā, viss ir mainījies! Džounsu jau nākamgad varēsim vērot jaunā filmā, kur viņu gaida jauni notikumi.

Foto: Facebook/Publicitātes

Aktrise Renē Zelvēgere intervijā izdevumam «Entertainment Weekly» atklājusi, ka Bridžitai Džounsai šie būs jauni dzīves izaicinājumi.

«Kā aktrisei man ir sajūta, ka atkal satiekos ar vecu draugu. Es mīlu šo personāžu, man patīk, ka viņa stāsta par to, kā ir būt sievietei un piedzīvot šos notikumus konkrētā vecumā. Ir tik pareizi vēstīt par Bridžitu šajā viņas dzīves posmā,» Zelvēgere stāsta intervijā.

Nākamajā gadā klajā nāks Bridžitas Džounsas trešā filma, kurā galvenās lomas atveidotāja 43 gadu vecumā joprojām būs brīva no attiecībām.

Neskatoties uz to, ka Džounsa joprojām nebūs apprecējusies, viņa būs mazuļa gaidībās, turklāt nebūs pārliecināta, kas ir bērna tēvs. Varianti ir divi - Marks Dārsijs, kuru filmā atveido Kolins Firts (Colin Firth), vai seksīgs miljardieris vārdā Džeks Kvants, kuru atveido aktieris Patriks Dempsijs (Patrick Dempsey).

Par viņas piedzīvojumiem skatītāji varēs uzzināt jau nākamā gada septembrī, kad paredzēta «Bridžitas Džounsas» trešās filmas pirmizrāde.

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu