Renē Zelvēgere komentē «jaunā izskata» skarbo kritizēšanu (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Pagājušā gada oktobrī Renē Zelvēgeres vārds izskanēja gandrīz katras bulvārpreses pirmajās pozīcijās, kā arī sociālajos medijos, jo pēc ilgāka laika aktrise atkal parādījās sabiedrībā un izskatījās pavisam citādāk nekā agrāk. Aktrisei nācās saskarties ar ievērojamu kritizēšanu.

Aktrise Renē Zelvēgere intervijā izdevumam «Entertainment Weekly» atklājusi savas sajūtas pēc piedzīvotās ažiotāžas.

«Kas labs gaidāms, zinot, ka kaut kas tāds ir noticis? Mazāk bailes. Nudien,» viņa atklāja izdevumam, piebilstot, ka tolaik daudzas publikācijas nemaz nebija lasījusi.

Aktrise paskaidroja, ka centās neielaist sevī negatīvo.

«Es zinu tikai tik daudz, cik draugi un asistenti atsūtīja īsziņas vai e-pasta veidā. Viņi man sūtīja atbalstu, kas nozīmē, ka man tas tajā brīdi bija nepieciešams,» teic Zelvēgere.

Apmēram pirms gada aktrise izdevumam «People» sacīja: «Man ir prieks, ka cilvēki uzskata, ka izskatos citādāk! Es dzīvoju citādāku, laimīgāku un piepildītāk dzīvi, un esmu saviļņota, ka tas ir redzams.»

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu