TV šovu zvaigzne pārsteidz ar dēla audzināšanas metodi (27)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

MTV realitātes šova «16 and Pregnant» dalībniece Nikola Pauluna (Nikole Paulun) savam dēlam vēl visu labāko, tāpēc šobrīd māca uzvedības manieres un to, kā vajadzētu izturēties pret sievietēm. 

Savā sociālās vietnes «Facebook» profilā Nikola publicējusi fotogrāfiju ar savu sešus gadus veco dēlu Lailu. Attēlā redzams, kā Lails restorānā maksā rēķinu.

«Viņš man atver durvis, pabīda man krēslu, pastāsta par savu dienu, pavaicā, kā gāja man, samaksā rēķinu par naudiņu, kuru nopelna izdarot mājas darbus, turklāt atstāj pat dzeramnaudu,» pie foto vēsta 22 gadus vecā māmiņa.

Nikola stāsta, ka šādos randiņos ar dēlu dodas apmēram reizi mēnesī. Viņi abi noliek malā telefonus un vienkārši sarunājas.

«Es mācu viņam atbilstošas galda manieres un to, ka ir nepieklājīgi izmantot telefonu randiņa laikā ar mammu vai kādu citu.»

Tāpat Laila mamma māca viņam skaitīt, lai samaksātu par rēķinu, kā arī atstātu 15% lielu dzeramnaudu.

«Jā, viņš ir jauns, taču es uzskatu, ka šīs ir lietas, kuras viņam vajadzētu mācīties jau tagad. Nekad nav par vēlu, lai iemācītu savam bērnam izrādīt atbilstošu cieņu pret citiem, it īpaši sievietēm,» viņa raksta.

Lai arī daudzi cilvēki pie «Facebook» ievietotās fotogrāfijas raksta, ka nav pareizi puisim tik jaunā vecumā nopelnīto naudiņu iztērēt vakariņās ar mammu, Nikola atklāj, ka viņas dēls to dara labprātīgi, kā arī nopelna papildus naudu savām vēlmēm.

Šīs sociālajā vietnē publicētais ieraksts aizkustinājis daudzus un patīk vairākiem tūkstošiem cilvēku.

Komentāri (27)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu