«Snoop Dogg» nesodīs par narkotiku lietošanu (12)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Zviedrijas policija izbeigusi izmeklēšanu amerikāņu repera «Snoop Dogg» lietā, kaut arī galīgās analīzes pierādīja, ka aizturēšanas brīdī mūziķis bijis narkotiku reibumā.

Kā jau ziņots, jūlijā Zviedrijas ceļu policija uz neilgu laiku aizturēja «Snoop Dogg» aizdomās, ka viņš varētu būt lietojis narkotikas. Tas notika neilgi pēc 44 gadus vecā repera koncerta Upsālā.

«Snoop Dogg» sociālos medijos noliedza narkotiku lietošanu, taču analīzes uzrādīja, ka viņš tomēr to darījis.

«Analīzes uzrādīja augstāko izmērāmo rādītāju,» ceturtdien televīzijas kanālā SVT teica policijas pārstāvis.

Taču izmeklēšana izbeigta bez apsūdzības uzrādīšanas. «Pat tad, ja viņš bija narkotiku ietekmē, mēs nezinām, vai tās lietotas Zviedrijā. Šādā lietā tas ir svarīgi,» skaidroja izmeklētājs.

«Snoop Dogg» sacīja, ka narkotikas lietojis ASV, kur marihuānas smēķēšana vairākos štatos ir atļauta.

«Viņš toreiz parādīja recepti, kas ļauj viņam vairākos štatos pirkt un lietot narkotikas,» teica policijas pārstāvis. «Mēs pie viņa neatradām narkotiskas vielas.»

Reperis jau iepriekš Zviedrijā ticis aizturēts aizdomās par narkotiku glabāšanu un lietošanu. «Snoop Dogg» uzskata, ka policija viņu tik rūpīgi pārbaudījusi ādas krāsas dēļ, taču Zviedrijas likumsargi to noliedz.

«Snoop Dogg» dziesmās atklāti runā par savu aizraušanos ar marihuānu.

Zviedrijā valda stingri narkotiku apkarošanas likumi. Policija var aizturēt jebkuru cilvēku uz aizdomu pamata par narkotiku lietošanu un likt veikt obligātu urīna testu.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu