Pirmā oficiālā intervija: Igaunijas pirmā lēdija Ieva Ilvesa par jauno lomu (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook/Herkki-Erich Merila

Igaunijas pirmā lēdija Ieva Ilvesa intervijā igauņu televīzijas raidījumam «Kahekõne» sniegusi pirmo oficiālo interviju, kurā stāsta par saviem jaunajiem pienākumiem, kā Igaunijas prezidents viņu bildinājis, kā arī notikušajām kāzām. Noskaties video!

«Es jūtos nedaudz neērti, jo neesmu pieradusi pie šādas uzmanības,» intervijā stāsta Igaunijas pirmā lēdija.

«Protams, tas viss man ir jaunums, ieskaitot titulu, kuru minējāt, taču es mācos. Sāku parādīties sabiedrībā biežāk, kā esmu pieradusi. Mācos publiski runāt par daudzām tēmām,  ne tikai profesionālajām, kā tas bijis līdz šim.» viņa atklāj.

Intervijas laikā Ilvesa atklāj arī privātus faktus. Par to, kā Tomass Hendriks Ilvess viņu bildinājis, kā arī par gada sākumā notikušajām kāzām.

«Mēs abi ticam, ka tā bija ļoti nozīmīga apņemšanās,» viņa stāsta. «Laikam zināmos dzīves mirkļos tu jūti, ka ir kaut kas lielāks, kam ir nozīme un ne viss ir fiziski satverams un pasakāms. Baznīcai un Dievam bija ļoti simboliska loma un mums tas vēlreiz ļāva uzsvērt savu uzticību otram.»

Lūk, video!

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu