Aktieris Džeimijs Fokss izglābis dzīvību vīrietim

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pirmdien, 18.janvārī aktierim Džeimijam Fokasam (Jamie Foxx) bija iespēja būt par īstu varoni, kuru viņš veiksmīgi izmantoja. Populārais amerikāņu aktieris Kalifornijā izglābis kādu vīrieti no degošas automašīnas un iespējama sprādziena.

Ārvalstu mediji ziņo, ka kāda vīrieša vadīta automašīna nobraukusi no ceļa, iekūleņojusi grāvī un aizdegusies, kā rezultātā tājā ticis iesprostots pie stūres esošais autovadītājs.

Aktieris Džeimijs Fokss notikuma brīdī atradies blakus un nekavējoties steidzies vīrietim palīgā, kā arī izsaucis palīdzību.

«Džeimijs nekavējās. Viņš steidzās palīgā,» Foksa pārstāvji atklāja portālam «ABC News».

Policijas darbinieki skaidro, ka aculiecinieki centušies vīrieti izglābt sasitot automašīnas stiklu un pārgriežot viņa drošības jostu.

Aculiecinieki ziņo, ka aktieris Džeimijs Fokss cietušo vīrieti centies aizvilkt pēc iespējas tālāk no notikuma vietas, lai izvairītos no sprādziena un degošās automašīnas.

32 gadus vecajam autovadītājam gūtas ievērojamas galvas, krūšu un kakla traumas. Pēc notikušā viņš nogādātas slimnīcā, taču vēlāk tika apcietināts par iespējamu automašīnas vadīšanu apreibinošu vielu ietekmē.

Sociālajā vietnē «Instagram» Fokss publicējis aizkustinošu foto ar avārijā cietušā vīrieša tēvu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu