«Dzelzs vilks» visiem mīlētājiem velta jaunu singlu un video (6)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Gatavojoties albuma «Perfekta rītdiena» prezentācijas koncertiem, grupa «Dzelzs vilks» kopā ar dziedātāju Anitu Intaiti ieskaņojusi jaunu singlu un video «Automātiskie atbildētāji». Kā informēja «Dzelzs vilka» menedžere Aija Kaukule, mūziķi kompozīciju veltījuši visiem mīlētājiem.

Dziesma «Automātiskie atbildētāji» ir iekļauta nesen iznākušajā «Dzelzs vilka» studijas albumā «Perfekta rītdiena», un tās ierakstā grupa aicinājusi piedalīties Intaiti, ar kuru mūziķi sadarbojušies arī iepriekš.

«Katram no mums ir savs mīlestības stāsts, tomēr nevienu no mūsu stāstiem nav iespējams izstāstīt otrreiz - par spīti tam, ka tos mēdzam fiksēt fotogrāfijās, tetovējumos uz miesas un pases zīmogos. Varbūt par tiem var dziedāt - vislabāk, ja to var darīt kopā ar kādu skaistas balss īpašnieci. Mēs priecātos, ja mūsu dziesma kļūtu par liecinieci kādam no jūsu stāstiem,» par dziesmu teic «Dzelzs vilka» solists Juris Kaukulis.

Šī gada sākumā dziesmai tapis arī jauns video, kura filmēšanā grupa aicināja piedalīties fanus un viņu draugus. Video idejas autore, operatore un montāžas režisore ir Laura Rožkalne-Ozola. Videoklips skatāms grupas kontā interneta vietnē «Youtube.com».

Kā stāsta Kaukule, pavisam drīz grupa dosies albuma «Perfekta rītdiena» koncerttūrē - 6.februārī grupa uzstāsies Liepājā, 12.februārī - Jelgavā, 13.februārī - Valmierā, 27.februārī - Ventspilī un 18.martā - Jēkabpilī. Tūres centrālais koncerts notiks 19.februārī Rīgā, Latvijas Dzelzceļa vēstures muzejā. Koncertu biļetes pieejamas «Biļešu paradīzes» un «Biļešu servisa» kasēs, kā arī interneta vietnē «www.ticketshop.lv», bet koncerta dienā - notikumu vietās. Uz Rīgas koncertu pieejams tikai ierobežots skaits papildbiļešu.

Jau ziņots, ka pērnā gada nogalē klajā nāca «Dzelzs vilka» 13.studijas albums «Perfekta rītdiena», kurā iekļautas 11 kompozīcijas.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu