Gvinetai Paltrovai problēmas ar pārāk uzmācīgu fanu (18)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

«Oskarotā» amerikāņu aktrise Gvineta Paltrova pirmdien Losandželosas tiesā liecinājusi pret vīrieti, kurš viņai 17 gadu garumā sūtījis draudīgas vēstules.

Paltrova sacīja, ka 67 gadus vecā Dantes Maikla Sjū vēstules svārstījušās «no reliģiskām līdz pornogrāfiskām un draudošām», vēsta Kalifornijas štata ziņu aģentūra CNS.

43 gadus vecā Paltrova no 2009. līdz 2014.gada no Sjū saņēmusi apmēram 70 vēstules, pavārgrāmatu, apģērbu un citas mantas.

«Man ir mērķis apprecēt Gvinetu Paltrovu,» teikts vienā no vēstulēm.

«Tu esi bezcerīgi zudusi,» norādīts 2010.gadā rakstītā vēstulē. «Tagad tev jāmirst. Tev jāmirst, lai Jēzus varētu būt pārāks.»

Paltrova liecināja aptuveni trīs stundas. Viņa atklāja, ka baidoties par savu un ģimenes locekļu drošību. Aktrise norādīja, ka vismaz viena vēstule pienākusi uz viņas mājas adresi Losandželosā.

Tomēr Sjū advokāte Linda Vestlunda sacīja, ka Paltrova esot nepareizi sapratusi vēstules. Daudzās no tām esot atsauces uz Bībeli, tāpēc tām esot reliģiska nozīme, advokātes sacīto atreferē CNS.

Sjū uzrādīta apsūdzība par vajāšanu. Viņš neatzīst vainu.

Tā ir otrā reize, kad Sjū tiesāts par Paltrovas vajāšanu. 2011.gadā viņu neatzina par vainīgu garīgās nepieskaitāmības dēļ. Pēc tiesas viņš trīs gadus aizvadīja psihoneiroloģiskajā slimnīcā.

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu