«Palladium» notiks pirmais TVNET rokvakars (11)

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/Scanpix

23. martā koncertzālē «Palladium» gaidāms kāds īpašs notikums - TVNET rokvakars. Uz vienas skatuves vakara gaitā kāps vairākas labi zināmas pašmāju rokgrupas, lai radītu īpašu trešdienas vakara rokfestivāla sajūtu. Koncertā uzstāsies vairāki Latvijas roka skatuves karognesēji.

Jau zināms, ka uzstāsies «Dzelzs vilks», «Laika suns», «Inokentijs Mārpls» un «Neon Saturdays». Drīzumā rokvakara programma tiks papildināta, un tiks izziņots arī kāds īpašs mākslinieks.

Kā iepriekš ziņots, 2016. gada nogalē «Dzelzs vilks» izdeva savu nu jau 13. studijas plati ar nosaukumu «Perfekta rītdiena». Savukārt, tā paša gada jūlijā Arņa Račinska vadītā modernā roka apvienība «Laika suns» izlaida savu pirmo albumu «Gaismas lādiņš».

Starp māksliniekiem ir arī nesen atpazīstamību ieguvusī grupa «Neon Saturdays», grupa nāk no Siguldas un līdz šim Latvijas mūzikas topos bijusi dzirdama ar dziesmām «Here I Am» un «What About You».

Vakara gaitā starp koncertiem par muzikālo noskaņu gādās dīdžejdāma Dace Volfa.

Jāpiemin, ka neskatoties uz to, ka vasaras festivālos vienas no labākajām ballītēm ir tieši šo mākslinieku koncertos, vienā vakarā uz vienas skatuves, un vienā kopīgā pasākumā grupas apvienosies pirmo reizi.

Repertuārā paredzēts gan atskaņot grupu lielākos grāvējus, gan jaunākos veikumus.

Pasākuma biļešu tirdzniecība sākas 15.02.2015 visās «Biļešu paradīzes» kasēs. Biļešu cena sākotnēji ir 10 eur. Nenokavē!

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu