Latvijas modes zīmola rotu kolekcija - laimes mirkļi no Indonēzijas (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijas modes zīmola «3 wind knots» jaunā rotu kolekcija «Si: Sana» radās ceļojuma laikā Indonēzijā. «Si: Sana» ir vārdu spēle no dizaineres vārda Sigita Trukšane.

Iedvesmas ceļojuma laikā Sigita apmeklēja pasakainās Bali un Lombokas salas tempļus, guva svētību no priestera, peldējās ūdenskritumos, pastaigājās pa rīsu laukiem, braukāja ar riteni pa satiksmes pārpildītajām ielām un fantastiskām pludmalēm, iepazina vietējo iedzīvotāju dzīves stilu kā arī baudīja bohēmisko Džili Air (Gili Air) salu. Iemīlējās pasakainajā mākslas un kultūras pilsētā Ubudā.

Visas rotaslietas ir izgatavotas ar rokām no melnās lavas akmeņiem, rudrakša koka, zilā tirkīza, sarkanā korāļa, kristāliem un citiem materiāliem Latvijā vai pēc «3 wind knots» pasūtījuma, atbalstot 4 ģimenes no Bali un Lombokas salas, norēķinos ievērojot godīgas tirdzniecības pamatprincipus.

Rotu kolekcija «Si:Sana» ir sajūtas, piedzīvojumi un laimes mirkļi Indonēzijā.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu