Foto: «Dzelzs vilks» pulcē fanu pulkus Dzelzceļa muzejā (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kristaps Kalns, Arnis Kalniņš

19. februārī, Rīgā, Latvijas Dzelzceļa vēstures muzeja lielajā hallē nepieradinātas enerģijas pilnu lielkoncertu plašam fanu pulkam rokgrupa «Dzelzs vilks». Koncerts notika grupas jaunā albuma «Perfekta rītdiena» tūres ietvaros.

Lielkoncerta biļetes tika izpirktas vairākas nedēļas pirms notikuma, un pulcēja ievērojamu apmeklētāju skaitu.

Koncerta pirmajā daļā izskanēja gada nogalē klajā nākušā «Dzelzs vilka» 13. studijas albuma «Perfekta rītdiena» kompozīcijas pilnā apjomā, tostarp arī pašlaik raidstacijās pieprasītie «Dzelzs vilka» singli «Tu vilki nakti» un «Automātiskie atbildētāji». Koncerta otrajā pusē fanu vētrainu atzinību izpelnījās ari plaši pazīstamie «Dzelzs vilka» sacerējumi – «Balerīna», «Oranži mati» un «Ļauj man tevi» un citi.

Uz skatuves kāpa «Dzelzs vilka» pamatsastāvs – grupas līderis Juris Kaukulis, elektronikas un taustiņinstrumentu meistars Kaspars Tobis, bundzinieks Mārcis Judzis un basģitārists Kārlis Alviķis, kā arī simpātiskās viešņas – dziedātājas Anita Intaite un Elizabeta Lāce, abas ir jaunā studijas albuma viesmākslinieces.

Koncerta vizuālo ietērpu veidoja mākslinieks Viesturs Staņislavskis, video – Laura Rožkalne-Ozola, kā arī gaismu mākslinieks – Oskars Timbars.

«Dzelzs vilka» koncerts Dzelzceļa muzejā iekļauts jaunā albuma «Perfekta rītdiena» koncertturnejā, kas pavasarī turpināsies koncertos Ventspilī, Teātra namā «Jūras vārti» (27.02), Jēkabpilī, klubā «Cita atpūta» (18.03.) un Cēsīs, klubā «Fonoklubs» (9.04.).

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu