Fils Kolinss plāno otrreiz apprecēties ar bijušo sievu (8)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Britu dziedātājs Fils Kolinss plāno vēlreiz apprecēties ar bijušo sievu, vēsta britu laikraksts «The Guardian».

Kolinsa bijusī sieva Orianna Seveja svētdien publicētā intervijā atklājusi, ka pāris atjaunojis attiecības.

«Attiecību pārtraukšana bija nepareizs lēmums,» Šveices laikrakstam «SonntagsBlick» norāda Seveja, kura no mūziķa pašķīrās pirms desmit gadiem. «Tagad es Filu atkal saucu par savu vīru. Mēs esam tik tuvi, ka nav nekādas starpības, vai esam precējušies vai arī nē. Taču esam nolēmuši kādreiz apprecēties otro reizi.»

43 gadus vecā Seveja ir Šveices pilsone.

Pāris apprecējās Šveicē 1999.gadā. Viņiem ir divi dēli.

2006.gadā pāris pārtrauca attiecības, bet šķiršanās stājās spēkā divus gadus vēlāk.

Pēc šķiršanās Seveja apprecējās ar baņķieri Čārlzu Medžati, dzemdēja viņam dēlu un no Šveices pārvācās uz dzīvi Maiami. 64 gadus vecais Kolinss iepriekšējās intervijās atzinis, ka tolaik viņam dzīvē bijis drūms posms, kura laikā viņš atsācis dzert. Taču vēlāk viņš pārtrauca lietot alkoholu un pats pārcēlās uz ASV, lai būtu tuvāk bērniem.

Šomēnes Kolinss intervijā laikrakstam «The Guardian» sacīja, ka šķiršanās esot bijis nepareizs lēmums. «Sapratām, ka mums vienam otra pietrūkst,» viņš atzina. «Mēs pieļāvām kļūdu, taču tagad esam to labojuši.»

Seveja atklāja, ka viņas jūtas pret Kolinsu nekad neesot zudušas. «Mēs vienmēr bijām ļoti tuvi bērnu dēļ. Taču tikai pagājušajā gadā es sapratu, ka viņš ir manas dzīves vīrietis,» norādīja Seveja.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu