Gutkovskis pievienojies Polijas ekstraklases komandai «Termalica» (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Talantīgais futbola uzbrucējs Vladislavs Gutkovskis pievienojies Polijas augstākās līgas jeb ekstraklases klubam «Termalica», pavēstīja sportistu pārstāvošā aģentūra «BR-Sport Agency».

Pērn patlaban 20 gadus vecais Gutkovskis pārstāvēja šosezon Latvijas virslīgas futbola čempionātam nepielaisto «Skonto». Iepriekšējā sezonā viņš izcēlās ar desmit gūtiem vārtiem, palīdzot Rīgas komandai tikt pie sudraba medaļām.

Tiesa, 2014.sezona vienam no Latvijas U-21 izlases līderiem Gutkovskim individuāli bija krietni sekmīgāka, jo viņam izdevās izcelties ar 28 vārtiem, kļūstot par virslīgas labāko snaiperi. Pirms tam uzbrucējs bija pārbaudīties arī pazīstamajā Anglijas komandā Liverpūles «Everton», taču neizdevās panākt vienošanos.

Savukārt pērn Gutkovskis decembra sākumā bija pārbaudē uz leģendāro Skotijas klubu Glāzgovas «Rangers» un par sevi atstāja labu iespaidu, tomēr komanda ar viņu vienošanos nepanāca. Kā norādīja spēlētāja aģents Romāns Bezzubovs, interese par Gutkovski bija arī no citiem Lielbritānijas klubiem, kas gan nespēlē Anglijas premjerlīgā.

Ar 25 punktiem 23 spēlēs «Termalica» ieņem 13.vietu ekstraklases kopvērtējuma tabulā. Līdere ir iepriekšējo sezonu Gutkovska uzbrukuma partnera Artūra Karašauska pārstāvētā Glivices «Piast», kas guvusi 47 punktus. Septītā ar 28 punktiem ir Latvijas izlases pussarga Igora Tarasova pārstāvētā Belastokas «Jagiellonia», bet ar 27 punktiem divas pozīcijas zemāk ierindojas Kelces «Korona» vienība, ko pārstāv aizsargs Vladislavs Gabovs un pussargs Aleksandrs Fertovs. Savukārt ekstraklases pastarīte ir aizsarga Mārča Oša pārstāvētā Zabžes «Gornik», kas izcīnījusi 22 punktus.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu