Dženifera Gārnere beidzot apstiprina ilgi aprunātās baumas (17)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Pagājušā gada vasarā viens no Holivudas saskanīgākajiem pāriem, aktieri Bens Afleks un Dženifera Gārnere, paziņoja par šķiršanos pēc desmit gadu ilgas kopdzīves laulībā. Nepaskaidrojot neko sīkāk, pāris publiski paziņoja, ka attiecības ir pārtraukuši.

Protams, klajā nāca vairāki varianti, kāpēc izjukusi Gārneres un Afleka laulība. Viena no tām - Aflekam bijis romāns ar bērnu auklīti.

Tomēr Gārnere intervijā izdevumam «Vanity Fair» paskaidrojusi, ka abi bija šķīrušies jau vairākus mēnešus, kad viņa uzzinājusi par šo romānu.

«Auklītei nebija nekāda sakara ar mūsu šķiršanos,» viņa atklāja izdevumam, paskaidrojot, ka tomēr atlaidusi šo sievieti.

Vēlāk viņai nācies paskaidrot šo situāciju bērniem, jo auklīte, kura blakus bijusi vairākus gadus, pēkšņi pazudusi no viņu dzīvēm.

Atgādinām, ka Dženifera Gārnere un Bens Afleks savas attiecības pārtrauca pagājušā gada jūnijā, dažas dienas pirms pāra 10. kāzu jubilejas. Pāris apprecējās 2005.gadā. Abiem ir trīs bērni - divas meitas un viens dēls.

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu