Foto: Modes mākslinieki izveidojuši alternatīvu atstarojošām vestēm (12)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Valsts policija sadarbībā ar modes māksliniekiem Kasparu Blūmu-Blūmani un Janu Kokinu vakar Bastejkalna parkā rīkoja modes skati, kurā iepazīstināja klātesošos ar modernu un drošu alternatīvu gaismu atstarojošām vestēm. Valsts policija par Latvijas Transportlīdzekļu apdrošināšanas biroja (LTAB) finansētajiem līdzekļiem izveidojusi unikālu projektu «Dzīvība ir modē». Tas veidots ceļu satiksmes drošības uzlabošanai.

Projekta mērķis ir iedvesmot gājējus parūpēties par savu redzamību diennakts tumšajās stundās, nezaudējot savu individualitāti, kā arī mazināt stereotipu, ka gājēju drošība un mode nav savienojami.

Kolekcijas skatē viesus sagaidīja pasākuma vadītāja Jogita Pūpola-Some, taču plašāk ar projektu iepazīstināja Valsts policijas Satiksmes drošības pārvaldes priekšnieks Normunds Krapsis, LTAB valdes priekšsēdētājs Juris Stengrevics un modes mākslinieki.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu