Evanss atvainojas par «Gāzi grīdā!» uzņemšanu pie kara memoriāla

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Britu auto raidījuma «Top Gear» («Gāzi grīdā!») vadītājs Kriss Evanss atvainojies par filmēšanu, kas nedēļas nogalē notika pie kara memoriāla Londonā.

Otrs raidījuma vadītājs Mets Leblanks ar profesionālu sacīkšu braucēju izpildīja pārdrošus trikus netālu no memoriāla «The Cenotaph», kas veltīts Pirmajā pasaules karā kritušajiem.

Attēli no filmēšanas tika publicēti britu presē. Evanss sacīja, ka «bez vilcināšanās atvainojas par to, kā šie attēli izskatās».

«Tie izskatās pavisam negodbijīgi, taču «Top Gear» komanda un Mets nekad nebūtu apzināti to pieļāvuši,» pirmdien raidorganizācijas BBC 2.radiostacijā skaidroja Evanss.

«Atskatoties uz notikušo, nebija prātīgi ar šo automašīnu būt memoriāla tuvumā,» viņš piebilda.

Bijušais armijas komandieris Ričards Kemps intervijā radio personībai Stīvenam Nolanam sacīja, ka piemiņas vietai vajadzētu izrādīt «cieņu». Viņš pielīdzināja memoriālu kapsētai un sacīja, ka nevēloties televīzijā redzēt kadrus, kuros redzama kara upuru piemiņas vieta.

«Top Gear» pārstāvis sacīja, ka britu medijos publicētajās fotogrāfijās izskatījies, ka filmēšana notiek tuvāk memoriālam nekā patiesībā.

Svētdien Lielbritānijas finanšu ministrs Džordžs Osborns tvītoja par trokšņainu «Top Gear» sēriju, kuras filmēšana notika netālu no viņa darbvietas. «Mēģinu sastādīt budžetu, par spīti tam, ka ārā ar lielu troksni tiek filmēta «Top Gear» sērija,» viņš rakstīja. «Lūdzu, esiet klusāki.»

Jaunās «Top Gear» sērijas maijā sāks izrādīt televīzijas kanālā «BBC Two».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu