Žirinovskis kritizē Putinu un paziņo, ka «Krievijai ir vajadzīgs Sīrijas karš» (90)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/Scanpix

Odiozais Krievijas politiķis Vladimirs Žirinovskis paudis neapmierinātību un kritizējis Krievijas prezidenta Vladimira Putina lēmumu atsaukt karaspēku no Sīrijas. 

Kā vēsta «Doždj TV», atsaucoties uz «Interfax», Krievijas Valsts domes plenārsēdē Žirinovskis nosauca augstāko amatpersonu lēmumu par pārsteidzīgu.

«Mēs pārāk ātri izvedam karaspēku,» teica Žirinovskis.

Viņš šo situāciju salīdzināja ar PSRS karu Afganistānā. «Kur bija kļūda Afganistānā? Mums nevajadzēja izvest spēkus, bet tos pastiprināt un iet vēl tālāk uz Pakistānu, kura pagaidām vēl nav NATO biedrs,» skaidroja politiķis.

Tāpat Žirinovskis aicināja izdarīt secinājumus un pareizas tālākās situācijas attīstības prognozes. «Es, protams, saprotu, ka no sākuma vajadzēja izvest nelielu daļu karaspēka, un pēc tam ievest to atpakaļ. Mums noteikti ir vajadzīgs šis karš,» paziņoja Žirinovskis.

Viņš norādīja, ka Krievijas spēki vēl nav izvesti no Sīrijas, bet ASV prezidents Baraks Obama jau kritizējot, ka «tur ļoti darbojoties Sīrijas armija». «Kā tikko Krievija izvedīs karaspēku, tā Sīrijas armiju vispār ņems un iznīcinās, un tā dēvētie «patriotiskie» spēki ieņems Damasku,» pukojās Žirinovskis.

Iepriekš vēstīts, ka Krievijas prezidents Vladimirs Putins pavēlēja no 15.marta sākt Krievijas spēku izvešanu no Sīrijas.

Komentāri (90)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu