Čārliju Šīnu piemeklējušas finansiālas grūtības (19)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Amerikāņu aktieris Čārlijs Šīns tiesai lūdzis samazināt bērniem maksājamo alimentu summu, jo viņu piemeklējušas finansiālas grūtības.

Pirms divām nedēļām 50 gadus vecais Šīns lūdza noteikt mazāku alimentu apjomu par 55 000 ASV dolāru (49 500 eiro), ko viņš līdz šim ik mēnesi maksājis bijušajai sievai Brūkai Millerei, kura audzina sešus gadus vecos dvīņus Bobu un Maksu.

Slavenību tenku portāls TMZ ziņo, ka šonedēļ Šīns iesniedzis jaunu prasību, lūdzot samazināt alimentu apmēru, kas viņam jāmaksā bijušajai laulātajai Denīzei Ričardsai. Bijusī modele ir māte Šīna 12 gadus vecajai meitai Semai un desmitgadīgajai Lolai.

Šīns apgalvo, ka viņa «ienākumi krasi sarukuši», tādēļ aktieris vairs neesot spējīgs maksāt Ričardsai 55 000 dolāru mēnesī.

Prasībā par Millerei maksājamajiem alimentiem Šīns norādīja, ka pašlaik mēnesī nopelnot vidēji 87 384 dolārus (78 660 eiro), taču viņam esot radušies juridiskie izdevumi viena miljona dolāru (900 000 eiro) apmērā, kā arī sakrājies kredītkartes parāds 600 000 dolāru (540 000 eiro) apmērā.

Aktieris nesen atklāja, ka ir inficējies ar HIV. Tiesas dokumentos viņš norādīja, ka mēnesī viņa medicīniskie izdevumi sasniedzot 25 000 dolāru (22 500 eiro).

Kā jau ziņots, Šīna bijusī partnere Skotīna Rosa iesūdzējusi aktieri tiesā par uzbrukumu, vardarbību un apzinātu emocionālā kaitējuma nodarīšanu, jo viņiem vismaz piecas reizes esot bijis sekss, pirms Šīns atklāja, ka inficējies ar HIV.

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu