Meraija Kerija sāk Eiropas koncerttūri un jau aprīlī uzstāsies Latvijā (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau pēc dažām nedēļām, 7. aprīlī, «Arēnā Rīga» uzstāsies dīva starp dīvām, soulmūzikas leģenda un ikona Meraija Kerija (Mariah Carey). Mūziķe šonedēļ Glāsgovā uzsāka savu Eiropas koncerttūri «Sweet Sweet Fantasy», kuras ietvaros sniegs 23 arēnu šovus, izpildot savas karjeras lielākos hitus.

Lielbritānijas mediji par pirmo šovu izsakās ar sajūsmu, raksturojot Meraijas uzstāšanos kā lielisku dīvas atgriešanos. Ietekmīgais izdevums «The Guardian» raksta: «Bejonsē var dēvēt par Karalieni B, bet, vērojot auditorijas eiforiskos un nerimstošos aplausus pēc «Without You», redzams, ka Meraija ir popmūzikas īstā valdniece.» Savukārt «The Telegraph» raksta: «Meraijas balss joprojām ir neatkārtojama, un, kas var būt burvīgāk, kā klausīties labākos hitus šī unikālā vokāla izpildījumā?»

Vērienīgajā «Sweet Sweet Fantasy» koncertturnejā, kuras ietvaros dīva uzstāsies arī Rīgā, skatītājus sagaida mākslinieces lielāko hitu izlase, no kuriem 18 dziesmas pabijušas ietekmīgāko mūzikas topu pirmajā vietā. Meraijas Kerijas labāko dziesmu vidū ir tādi hiti kā «Without You», «Hero», «My All», «Always Be My Baby»,«We Belong Together».

Meraija Kerija ir mūzikas ikona un soulmūzikas leģenda. Ar vairāk nekā 220 miljoniem pārdotu ierakstu Kerija ir viena no visu laiku veiksmīgākajām personībām mūzikas biznesā.

Dziedātāja ir slavena ar spēcīgo piecu oktāvu vokālu un talantīgo dziesmu rakstīšanu. Mūziķe saņēmusi «Billboard» godalgu kā labākā desmitgades mūziķe, «World Music Award» kā veiksmīgākā dziedātāja šajā tūkstošgadē un «Icon Award» par unikāliem sasniegumiem dziesmu rakstīšanā.

Elpu aizraujoša dziedātāja, dziesmu autore un producente - Meraija Kerija ir ieguvusi nedalītu atzinību visā pasaulē, iekarojot topu virsotnes un uzstājoties izpārdotās arēnās. Lielbritānijas mūzikas apskatnieki uzsver, ka dziedātāja ir radījusi jaunus ekselences standartus popmūzikā.

Biļetes uz koncertu Rīgā vēl ir pieejamas «Biļešu servisa» kasēs un www.bilesuserviss.lv. Cena ir sākot no 39 eiro. Koncertā būs tikai sēdvietas.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu