Dziedātājas Meraijas Kerijas koncertu Rīgā iesildīs Markus Riva (26)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

«Arēnā Rīga» 7.aprīlī notiekošo dziedātājas Meraijas Kerijas koncertu ar dīdžeju setu iesildīs pašmāju dziedātājs un dīdžejs Markus Riva, informēja mūziķa pārstāve Karīna Zaharova.

Markus Riva novērtē viņam izteikto piedāvājumu un jau ir sācis gatavošanos savam dīdžeja priekšnesumam.

«Meraija Kerija ir leģendāra mūziķe, kura ir iespaidojusi manu muzikālo gaumi jau kopš bērnības. Viņas vokāls un mūzika ir bijuši labākie piemēri pasaules popmūzikā. Ar lielu prieku gaidu viņas ierašanos Rīgā,» atklāja Markus Riva.

Pēdējo gadu laikā Markus Riva ir uzstājies kā dziedātājs un dīdžejs daudzos Eiropas, Krievijas un ASV klubos. Pagājušajā gadā viņš izdeva savu ceturto studijas albumu MR, kuram sekoja arī vairāki starptautisku atzinību iemantojuši singli.

Jau ziņots, ka soulmūzikas leģenda un ikona Meraija Kerija Rīgā viesosies savas vērienīgās koncertturnejas «Sweet Sweet Fantasy» laikā.

Mūziķe pagājušajā nedēļā Glāsgovā sāka savu Eiropas koncerttūri «Sweet Sweet Fantasy», kuras laikā sniegs 23 arēnu šovus, no kuriem viens notiks «Arēnā Rīga». Koncertos dziedātāja izpildīs savas karjeras lielākos hitus.

«Sweet Sweet Fantasy» koncertturnejā skatītājus sagaida mākslinieces lielāko hitu izlase, no kuriem 18 dziesmas pabijušas ietekmīgāko mūzikas topu pirmajā vietā. Kerijas labāko dziesmu vidū ir tādi hiti kā «Without You», «Hero», «My All», «Always Be My Baby» un «We Belong Together».

Kerija ir mūzikas ikona un soulmūzikas leģenda. Ar vairāk nekā 220 miljoniem pārdotu ierakstu viņa ir viena no visu laiku veiksmīgākajām personībām mūzikas biznesā.

Dziedātāja ir slavena ar spēcīgo piecu oktāvu vokālu un talantīgo dziesmu rakstīšanu. Mūziķe saņēmusi «Billboard» godalgu kā labākā desmitgades mūziķe, «World Music Award» kā veiksmīgākā dziedātāja šajā tūkstošgadē un «Icon Award» par unikāliem sasniegumiem dziesmu rakstīšanā.

Biļetes uz koncertu Rīgā ir pieejamas «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās. Koncertā būs tikai sēdvietas, un biļešu cena ir, sākot no 39 eiro.

Komentāri (26)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu