Meraijai Kerijai iesaka atcelt šonedēļ gaidāmo koncertu Briselē (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu dziedātāja Meraija Kerija (Mariah Carey) ir brīdināta par svētdien, 27.martā gaidāmo koncertu Briselē, vēsta ārvalstu mediji.

Slavenību portāls «TMZ» ziņo, ka 45 gadus vecā Meraija Kerija ir brīdināta, lai svētdien, 27.martā, kad ir arī dziedātājas dzimšanas diena, nekoncertētu Briselē.

Šobrīd norisinās Kerijas koncerttūres «The Sweet Sweet Fantasy» koncerti Lielbritānijā un Eiropā. Tūres gaidāmais koncerts ir radījis bažas par viņas un apmeklētāju drošību pasākuma laikā.

«TMZ» ziņo, ka dziedātājas drošības komanda ir pret viņas uzstāšanos Briselē. Arī viņa pati ir informēta par iemesliem, kāpēc vajadzētu koncertu atcelt.

Dziedātājas komanda uzskatot, ka koncerts varētu tikt atcelts arī stratēģisku iemeslu dēļ. Piemēram, nedēļas nogalē lidostas joprojām varētu būt slēgtas, kas nozīmē, ka Kerijai varētu rasties grūtības ierasties pilsētā.

Pagaidām nekādi gala lēmumi pieņemti nav. Kerijas komanda gaidot padomu no ASV vēstniecības.

Atgādinām, ka 7.aprīlī dziedātāja Meraija Kerija uzstāsies «Arēnā Rīga».

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu