«Nabaklab» ar vairāku pašmāju mūziķu koncertu svinēs sešu gadu jubileju (6)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas Universitātes (LU) radio «Naba» klubs «Nabaklab» 2.aprīlī svinēs savu sešu gadu jubileju, piedāvājot vairāku pašmāju mūziķu koncertus un dīdžeju programmu, informēja kluba «Nabaklab» pārstāvis Edgars Āboliņš.

Kluba jubilejā uz skatuves uzstāsies vairāki bieži «Nabaklab» viesi - to vidū būs pankroka grupa «Inokentijs Mārpls», smeldzīgi romantiskais akustiskais duets «Čipsis un Dullais», kā arī jaunā rokgrupa «Nova Koma», kura savu darbību sāka pēc daudzsološās rokenrola apvienības «Dust Devil Drive» izjukšanas. «Nova Koma» šis būs viens no pirmajiem koncertiem ar jauno nosaukumu, jo iepriekš grupa bija zināma kā «Ādažu Shipsi».

Pirms un pēc koncerta «Nabaklab» lielajā zālē par mūziku gādās dīdžejs «z:le», savukārt bārā «Flora» klausītājus priecēs elektroniskās mūzikas izpildītājs un dīdžejs «Stereoglyph».

LU radio «Naba» klubs «Nabaklab» tika izveidots 2010.gadā un nu jau sešus gadus ir neatņemama Rīgas alternatīvās mūzikas skatuves sastāvdaļa, piedāvājot dažādu stilu pašmāju un ārvalstu mūziķu koncertus vairāk nekā 160 dienas gadā. Klubs ir arī viens no starptautiskā mūzikas festivāla «Laba daba» rīkotājiem.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu