Saldā, saldā fantāzija... Meraija Kerija uzstājas Rīgā (49)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto

7.aprīļa vakarā uz «Arēna Rīga» skatuves savas koncerttūres «Sweet Sweet Fantasy» ietvaros kāpa mūzikas ikona un soulmūzikas leģenda Meraija Kerija (Mariah Carey). Fotogalerijā ieskats koncerta norisē!

Uz Latviju dziedātāja Meraija Kerija ieradās ar sešām ar aprīkojumu pilnām kravas automašīnām, kā arī septiņiem autobusiem. Viņas teju pusotru stundu ilgo uzstāšanos papildināja ne tikai lāzeršovs un skatuves dekorācijas, bet arī pavadošā grupa un bariņš puišu, kuri nemitīgi aplidoja amerikāņu popdīvu.

Pusotru stundu ilgo šovu dziedātāja Meraija Kerija ieturēja kabarē tradīcijās. Pavadošā grupa un dejotāji ne tikai papildināja viņas performances, bet arī izklaidēja publiku laikā, kad Kerija veica kādu no kārtējām krāšņo tērpu maiņām.

Šova laikā Kerija izpildīja tādus savas karjeras lielākos hitus kā «Hero», «We Belong Together», «Without You», «My All» un citus. Aizkustinošā atskaņojumā ar videoklipa projekciju fonā bija dzirdama arī «When You Believe», kuru savulaik Kerija izpildīja kopā ar leģendāro Vitniju Hjūstoni.

Ar dziesmām, kuras talantīgā piecu oktāvu vokālu balss īpašniece Meraija Kerija izpildīja 7.aprīļa vakarā «Arēnā Rīga», saldi pafantazēt viņa ļāva teju ikvienam no koncerta apmeklētājiem.

 

#mariahcarey ❤️ #love

A video posted by Ivanna (@wusya) on

 

Mariah Carey - Obsessed ???

A video posted by Uldis Dīī (@uldisdii) on

Ar vairāk nekā 220 miljoniem pārdotu ierakstu Kerija ir viena no visu laiku veiksmīgākajām personībām mūzikas biznesā.

Dziedātāja ir slavena ar spēcīgo vokālu un talantīgo dziesmu rakstīšanu. Mūziķe saņēmusi «Billboard» godalgu kā labākā desmitgades mūziķe, «World Music Award» kā veiksmīgākā dziedātāja šajā tūkstošgadē un «Icon Award» par unikāliem sasniegumiem dziesmu rakstīšanā.

Elpu aizraujoša dziedātāja, dziesmu autore un producente - Meraija Kerija ir ieguvusi nedalītu atzinību visā pasaulē, iekarojot topu virsotnes un uzstājoties izpārdotās arēnās.

Komentāri (49)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu