Krievu dziedātājs Lazarevs neiztur slodzi un koncertā ģībst (58)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Krievu dziedātājs Sergejs Lazarevs, kurš maijā pārstāvēs Krievijas valsti «Eirovīzijas» dziesmu konkursā, 8.aprīlī bija ieplānojis uzstāties Sanktpēterburgā, tomēr neilgi pēc koncerta sākuma viņš uz skatuves paģība.

Internetā publicēts videoklips, kurā redzams kā Lazarevs sasveicinās ar Sanktpēterburgas publiku, taču pēc neilga brīži nokrīt. Pēc noģībšanas koncerts neturpinājās.

«Dārgie draugi! Atklāti sakot, es pats esmu šokēts par to, kas vakar ar mani notika uz skatuves Sanktpēterburgā! Es negaidīju, ka mans organisms neizturēs, it īpaši tik svarīgā mirklī, koncertā manā mīļajā Sanktpēterburgā, kuru tik ļoti gaidīju,» pēc plānotā koncerta Lazarevs raksta sociālās vietnes «Instagram» profilā.

«Jā, esmu koncerttūrē, spēlēju teātrī, aktīvi mēģinu un gatavojos «Eirovīzijas» dziesmu konkursam maijā, iespējams, viss šis manu organismu ir novājinājis.»

Pēc notikušā dziedātājs pārcēlis arī 10.aprīlī Tallinā plānoto koncertu. Igaunijā viņš uzstāsies 4.jūnijā, taču koncerts Sanktpēterburgā atkārtoti notiks 9.jūnijā.

Komentāri (58)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu