Aicina uz Abavas senlejas tūrisma svētkiem ar pasakām un teikām (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/LETA

Visi, kam patīk tūrisms,Sabile un Abavas senleja, tiek aicināti uz Abavas senlejas tūrisma svētku gājienu ar devīzi «Pasaciņa», portālu «Apollo» informē Sabiles pilsētas un Abavas pagasta pārvaldes tūrisma organizatore Laura Markusa - Mārtinsone.

Tūrisma sezonas atklāšana 1.maijā kļuvusi par īpašu tradīciju vietējiem un arī tālākiem viesiem. Šajā laikā iespējams atklāt vēl neredzētas vietas un lietas.

Organizētāji stāsta: «Šogad atklājēju ceļš vedīs maršrutā Sabile - Plosti. Pa ceļam klausīsimies pasakas, teikas un stāstus, uzzināsim daudz jauna un interesanta. Paviesosimies pie piramīdām, avotiņiem un varbūt pat nokļūsim Pasaku mežā.

Kā ierasts, pārgājienā vedīs atraktīvais un zinošais tūristu vadātājs Māris Lācis.

Pulcēšanās plkst.11.00 pie Sabiles tūrisma informācijas centra. Nepiemirsti par tūrista cienīgu izskatu - atbilstošu laika apstākļiem un pārgājiena devīzei, tam jābūt pasakainam. Pasākuma dalībniekus atpakaļ no Plostiem atvedīs ar autobusu. Pārgājiena garums apmēram 6km, ilgums 3,5h.»

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu