Piedalies konkursā un laimē veikala «Stockmann» dāvanu karti! (21)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Imants

Traucies pavasarī un aicini līdzi citus! Tagad, kad viss plaukst, zied un smaržo, kad aizvien vairāk laika veltām aktivitātēm dabā, vairāk domājam par izskatu un labsajūtu, izdari vēl kādu labu darbu - ar savām pavasarīgajām sajūtām un piedzīvoto iepriecini arī citus!

Portāls «Apollo» aicina piedalīties foto konkursā - pievieno savu pavasarīgo piedzīvojumu foto pie šī raksta un laimē dāvanu karti no veikala «Stockmann» 40 eiro vērtībā!

Foto vari rādīt pirmo zaļo asnu savā piemājas dārzā vai puķupodā uz palodzes, lielisko pikniku dabā, savu veselīgo zaļumu kokteili, rīta skrējienu, jaunās, smukās kurpes un somiņu, randiņu parkā, saulrietu no virtuves loga vai pie jūras, stārķi, kurš no garā ceļa atgriezies savā ligzdā. Tu jau zināsi labāk, kā traukties pavasarī, iespējams, tava pieredze noderēs arī citie. Nē, noteikti noderēs, nav šaubu!

Foto konkurss noslēgsies 19.aprīlī, kad portālā paziņosim uzvarētāju.

Komentāri (21)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu