Ko gatavot un ēst pavasarī? Apmeklē Lolitas Vijas Neimanes lekciju! (20)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ziņu aģentūra f64

Pavasarī bieži sākam jaunu dzīvi, kas nozīmē - pievēršamies veselīgam vai veselīgākam dzīves veidam. Ja vēlies vairāk uzzināt par uzturu pavasarī, apmeklē dietoloģes Neimanes lekciju!

Rīgas Stradiņa universitātes (RSU) Tālākizglītības fakultāte 25. aprīlī no plkst. 17.30 līdz 19.00 aicina uz RSU studiju programmu «Uzturs» un «Uzturzinātne» vadītājas dietoloģes Lolitas Vijas Neimanes lekciju «Uzturs veselības veicināšanai», kurā ārste stāstīs par veselīga uztura gatavošanas noslēpumiem, par labāko izvēli pavasara ēdienkartei un citiem jautājumiem.

Lekcija notiks RSU lekciju cikla «Jautājiet, mēs atbildēsim – mīti un patiesība par veselību» ietvaros kurā reizi mēnesī veselības nozares profesionāļi lasīs lekcijas par veselīgu uzturu, pirmo palīdzību nelaimes gadījumos, bērnu veselību un vakcināciju un citiem jautājumiem. Lekcijas paredzētas vecākiem, vecvecākiem, kā arī ikvienam, kuram rūp savas ģimenes un līdzcilvēku veselība.

Komentāri (20)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu