Prinsa nāve: Publiskots transkripts no 911 zvana

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Varasiestādes publiskojušas transkriptus no 911 zvana, kas tika veikts, kad kāds neidentificēts vīrietis atradis leģendāro mūziķi Prinsu viņa mājas liftā Minesotā.

Zvans tika veikts pulksten 9.43 ceturtdienas rītā, kuru veica neidentificēts vīrietis.

Sākotnēji zvanītājs nespēja nosaukt atrašanās vietu, atbildot «mēs esam Prinsa mājās». Zvanītājs personu raksturoja kā «mirušu» un teica, ka cilvēki apkārt «jūk prātā».

Kad viņam tika jautāts, kā persona nomira, viņš atbildēja, ka nezinot. Pēc tam, kad vīrietis dispečeram atklājis, ka atrodas «Paisley Park», viņš apstiprināja, ka mirusī persona ir Prinss.

«Jā, tas ir Prinss,» viņš teica.

Dispečers nekavējoties izsauca mediķus, kuri devās uz Prinsa mājām «Paisley Park Studios» Minesotā. Viņa raksturoja, ka persona ir «guļoša» un «neelpo».

Vēlāk mediķu dispečers atcēla visus avārijas dienestu izsaukumus, kuri grasījās doties uz «Paisley Park», apstiprinot, ka persona ir mirusi.

Prinsa nāve tika pasludināta pulksten 10.07. Viņa publicists vēlāk publiski apstiprināja, ka leģendārais mūziķis ir miris savās mājās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu